Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Kommentoitu viesti

Lauri K. Lamminmäki

#154 Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

14.04.2013 11:30

Jumalan valtakunta ja Kristuksen seurakunta julkaisee täten tämän julistuksen:

Pyhä Henki ilmoittaa selvästi että Simo Saarimaata on vielä pidettävä Jumalan lapsena ja häntä voidaan tervehtiä yhä Jumalan lasten tervehdyksellä. Tämä on Jumalan valtakunnan eli Kristuksen seurakunnan kanta tähän asiaan.

Lempäälässä jatkettiin seurakuntapäivillä 7.4.2013 kiusaamisen kohteen kiusaamista vaikka hän ei ollut edes itse paikalla. Lisäksi siellä kiusattiin kiusattua ja mustamaalattua henkilöä puolustanutta Simo Saarimaata. Yksittäiset Lempäälän vanhoillislestadiolaiset sanoivat seurakuntapäivillä pitämissään puheenvuoroissa että Simo Saarimaa on "väärässä hengessä" ja ettei hän ole enää uskovainen, syyksi ilmoittaen pelkästään kiusatun henkilön puolustamisen ja mielivaltaisesti väitetty Simo Saarimassa oleva "syyttelevä henki". Pyhä Henki ei ole kuitenkaan tehnyt sellaista päätöstä eikä ilmoitusta. Kiusatun henkilön asiat otettiin niillä 7.4 seurakuntapäivillä ilmeisesti esille alustajan aloitteesta.

Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunnan jäsenet ovat ilmoittaneet Simo Saarimaalle että he eivät enää pidä Simo Saarimaata uskovaisena, ja ettei kenenkään pitäisi enää tervehtiä häntä "Jumalan terveellä". Ottamalla tuolla tavalla kantaa Simo Saarimaan sieluntilaan ilman Raamatullisia perusteluita, ovat Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunnan jäsenet leikanneet itsensä ulos Jumalan valtakunnasta. Jokainen sellainen on nyt leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta joka yhä pitää hengen yhteyttä Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n harhaoppiseen johtokuntaan tai hyväksyy sen Simo Saarimaata koskeneen hereettisen kannanilmaisun.

Lempäälässä on nyt noussut uudestaan ilmi 1970-luvullakin vaikuttanut uudenheräyksen väärähenki ja sen harhaopit. Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n tilaisuuksia on siten pidettävä tästä lähtien eriseuran tilaisuuksina ja niihin osallistuminen on siten tästä lähtien hengellistä huoruutta.

Lempäälän Rauhanyhdistys ry on eroitettava pikaisesti SRK:sta ellei siellä tehdä parannusta uudenheräyksen väärästä hengestä, eriseurasta, harhaopeista ja kiusaamisesta ja ellei siellä eroiteta niitä henkilöitä rauhanyhdistyksen johtokunnasta jotka eivät pidä Simo Saarimaata uskovaisena.

Lempäälässä on tehtävä parannus myös 1.Kor 6:n harhaoppisesta tulkinnasta ja esivallan herjaamisesta johon syyllistyttiin ainakin 7.4 seurakuntapäivillä.

Tällä Herran Jeesuksen Kristuksen seurakunnan antamalla julistuksella Lempäälän rauhanyhdistyksen johtokunnan jäsenet (ne jotka eivät pidä Simo Saarimaata oikenana uskovaisena) annetaan nyt omaoppisina paholaisen haltuun ja heidän julistetaan olevan matkalla helvettiin elleivät he tee parannusta ja kääntymystä jossa heidän parannuksensa näkyy mm harhaoppien ja harhaoppisten mielipiteiden hylkäämisenä.

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/11096-kiusaamisesta-kertonutta-puolustanut-jumalan-valtakunnan-ulkopuolelle#!kmt-start=40

Vastaukset

Nuori hiljainen

#155 Re: Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

2013-04-14 13:07:08

#154: Lauri K. Lamminmäki - Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

Lempäälässä vanha motto edelleen hengissä: tässä ei Raamatuita tarvita!!! Kukas se noin sanoikaan???

Anselmi

#156 Re: Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

2013-04-14 15:28:26

#154: Lauri K. Lamminmäki - Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

Joo. Kuulin juorun ja päätin levittää sen heti tännekin. Koska kaikki aikoinaan lähti liikkeelle juorusta. Rakas veljemme Mauno on päässyt ajasta ikuisuuteen

Lauri K. Lamminmäki

#189 Re: Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

2013-04-21 21:03:01

#154: Lauri K. Lamminmäki - Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

Lempäälän uskovainen veli soitti mulle tänään ja kertoi että Lempäälän johtokunnan jäsenet ja muutkin Lempäälän siionissa pitää edelleenkin Simo Saarimaata uskovaisena ja tervehtii häntä Jumalan lasten tervehdyksellä, joten se Kotimaan uutisointi oli siltä osin virheellinen ja siten tämä oli "väärä hälyytys". Kysymys oli ilmeisesti yksittäisen johtokunnan jäsenen Saarimaalle antamasta väärästä informaatiosta. Lempäälän siionissa voi siis yhä käydä turvallisesti seuroissa, elikkä se ei ole hengellistä huoruutta, ja me voimme pitää Lempäälän siionin väkeä yhä uskovisina.

Lempäälän veli oli ymmärrykseni mukaan kanssani kaikista asioista samaa mieltä kanssani liittyen tähän asiaan. Lempäälässä tarvitaan vain kärsivällisyyttä erimielisten kanssa, varsinkin kun varsinaisia opillisia erimielisyyksiä ei ymmärtääkseni (ehkä) ole ilmennyt siellä. Anteeksiantamusta/anomista ja kärsivällisyyttä. Koska rikosta epäillään kiusaamisasiassa niin on oikein että siitä on tehty ilmoitus poliisille, ja tästäkin Lempäälän veli sanoi olevansa samaa mieltä kanssani. Anteeksi jos loukkasin jotakuta hieman jyrkillä sanamuodoilla edellisissä teksteissäni täällä.


Vieras

#201 Re: Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnastat

2015-11-27 12:12:11


Vieras

#202 Re: Lempäälän Rauhanyhdistys ry:n johtokunta on leikannut itsensä ulos Jumalan valtakunnasta

2016-01-31 22:33:03