Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Kommentoitu viesti

yksi vähäisimmistä

#167 luin läpi tämän keskustelun

15.04.2013 20:46

Tiedän , että seurakunnassa on rukoiltu ja kärsitty paljon tämän prosessin aikana.Eikä vähiten siksi, että on hätä niistä, jotka
syyttävät syyttämistään. En tarkoita nyt seurakunnan ulkopuolisia, ymmärrän heidän vastenmielisyytensä lestadiolaisia kohtaan aivan hyvin,itsekin inhoaisin lestadiolaisia, jotka sanovat olevansa matkalla taivaaseen, jos en itse olisi lestadiolainen. Tai ehkä säälisin, jos uskottelis,,ien heidän olevan jotenkin vähäjärkisiä. Mutta rukoilua jatketaan, kukaanhan meistä ei ole omasta voimastaan uskomassa Uskomisen palkka on kuitenkin suuri ja sen takia kannattaa pysyä seurakuntaäidin hoidossa ,muistetaan,kuinka kärsivällisesti se viinitarhurikin hoiti oksaa, ettei sitä tarvitsisi leikata irti.

Vastaukset

Omahyväistä ja tekopyhää

#171 Re: luin läpi tämän keskustelun

2013-04-16 08:14:43

#167: yksi vähäisimmistä - luin läpi tämän keskustelun

Sanot lukeneesi keskustelun läpi - sallimatta itsesi ymmärtää siitä mitään?

Melkoisen omahyväinen ajatus, että ei-lestadiolaiset "inhoaisivat" lestadiolaisia kateellisina siitä, että vain jälkimmäiset pääsevät taivaaseen.

Sellaiselle, joka ei näe mitään mieltä koko ajatuksessa, on siihen liittyvä kateuskin mahdotonta.

Lopettakaa asioiden nurinkääntäminen: uhrin ja hänen puolustajansa syyttäminen ja muiden jäsenten uhkailu näillä tekopyhillä "irtileikkaamis"-puheilla.

En voi käsittää, miten kukaan haluaisi pysyä jäsenenä yhdistyksessä ylläpitämässä tällaista väkivaltaa.

H.H.