Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Juha Buska
Vieras

#817 Re: Re: Re:

28.02.2011 15:03

#816: vieras - Re: Re:

Sen sävyinen keskustelu ei ole toivottavaa. Tulee muistaa tämän adressin alkuperäinen ajatus.

Olen kokenut, että tämä Tornion ensihoidon tilanteeseen liittyvä julkisuus on henkilöitynyt hyvin pitkälle Mattiin ja minuun. Niin hyvässä kuin pahassakin. Tämä tietysti siitä, että olemme esittäneet näkemyksiämme reilusti omalla nimellämme tässä foorumissa ja myös muussa mediassa.

Tärkeää on kuitenkin tiedostaa, että mm. ajatus Tornion ensihoitotyöntekijöiden mielenilmaukseen marraskuussa 2010 lähti eräältä nykyisessä organisaatiossa työskentelevältä. Muutama nykyisen organisaation työntekijöistä oli omasta tahdostaan sekä aktiivisesti suunnittelemassa mielenilmausta. Tämän adressin perustaminen on puolestaan peräisin muutamalta aktiiviselta kuntalaiselta, jotka olivat seuraamassa ensihoitotyöntekijöiden mielenilmausta ja huomasivat Tornion päättäjien toimissa olleen asiantuntemattomuutta.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#819 Re: Re: Re: Re:

2011-02-28 16:36:58

#817: Juha Buska - Re: Re: Re:

Voisko olla nyt kuitenkin niin, että tämä entisen organisaation työntekijä joka on myös nykyisessä organisaatiossa töissä niin olisi nähnyt asiasta myös toisen puolen eikä vain sitä mitä on täällä ja muualla kerrottu ja luultu?

 

Että kun käydään tämmösiä keskusteluja niin täytyy muistaa, että asioilla on aina kaksi puolta ja täällä tuodaan esiin vain se yksi puoli..eikä sekään aina ole totta.

Juha Buska
Vieras

#822 Re: Re: Re: Re:

2011-02-28 18:03:55

#817: Juha Buska - Re: Re: Re:

Aiempaan viestiini täsmennyksenä. Tarkoitukseni ei missään nimessä ollut aliarvioida työntekijöitä joihin viittasin. Tiedän heidän olevan hyviä työssään. Halusin kommentillani tuoda esille sen, että kaikki Tornion ensihoidon tilanteeseen kohdistunut kritiikki ja siihen liittyvät toimet eivät suinkaan ole lähtöisin minulta ja Matilta.

Näköjään tuonkin kommenttini joku nimimerkin suojista onnistui kääntämään negatiiviseksi arvosteluksi.