Tornion ensihoito- ja sairaankuljetusten laatu on säilytettävä

Kommentoitu viesti

Matti Suopajärvi
Vieras

#826 Valtuuston kokouksesta

01.03.2011 13:35

Valtuuston kokousta ennen pidettyä Ali Omarin ym. tilaisuutta ei ole radioitu. Valtuuston kokouksen (ihan) lopussa Gunnar Kourilehto puhuu asiasta ensin, sen jälkeen:

Valtuuston puh.joht: Yleensä täytyy olla erittäin varovainen kun julkisuudessa esittää väitteitä puutoksista jos väittää semmoista mikä ei todellisuudessa pidä paikkansa siitä voi joutua ite vastuuseen, että kannattaa olla erittäin varovainen siinä. Palosaari.

T.Palosaari: Liittyen tähän valtuutettu Kourilehdon esittämään epäilykseen ensihoidon tasosta Torniossa. Torniolaiset voivat olla ihan rauhallisin mielin. Meillä on osaava ammattitaitoinen henkilöstö hoitamassa kyseistä tehtävää. Olemme kilpailuttamisasiakirjat korkeatasoisesti laatineet ja kisaan on useampia kisailijoita ollut matkassa ja valituksia ei ole tullut. Ensihoidon vastuulääkäri valvoo, lautakunta myös vastaa tästä toiminnasta. Seuraamme aikaa ja voimme olla ihan turvallisin mielin ja olemme yksimielisesti hyväksyneet kaikki asiat mitä tähän asti on menneet. Torniolaisten ei pidä olla huolissaan asiasta. Meillä on korkeasti koulutettu väki siellä joka vastaa myös tulevan lain vaatimuksiin toukokuun alusta alkaen. Autot ovat ihan sopimusten mukaiset. Ja kaikki lääketieteelliset asiat mitä siellä pitää osata tehdä, myös tehdään. Ja kaikki ovat läpäisseet työntekijät kokeet ja testit ja osaamisen alueet kuin myös tämän kartaston täällä Tornion kaupungin alueella. Se että sopimus saatiin kirjoitettua vasta joulun tietämissä on hiukan hidastanut autojen hankintaa, mutta meillä on täysin hyväksytyt autot siellä välineistöineen. Ja miksi tämä sopimus tehtiin näin myöhään vuoden lopussa, että hiottiin kaikki yksityiskohdat Torniolaisten parhaaksi ja turvaksi.

http://www.radiopro.fi/mp3/trn_valtuusto_280211.mp3

t: matti

Vastaukset

jänishousu
Vieras

#827 Re: Valtuuston kokouksesta

2011-03-01 15:47:21

#826: Matti Suopajärvi - Valtuuston kokouksesta

Niin tätäkö sinä tuolla tarkoitit?

Valtuuston puh.joht: ... jos väittää semmoista mikä ei todellisuudessa pidä paikkansa siitä voi joutua ite vastuuseen

Palosaari: Autot ovat ihan sopimusten mukaiset.

Matti Suopajärvi, Ilmoitus sopimusrikoista 16.1.2011: Sopimuksen vastainen auto. T191 (Kakkoslähdön auto) Ford Kasten CHE-929 on otettu käyttöön 3.2.2009.

Heidi Tolvanen, ensihoidon vastuulääkärin vastine Matti Suopajärven kirjelmään. Kohdat 1 ja 2 Sopimuksen vastainen auto. Totta. Toiminan alkaessa molemmat autot olivat yli vuoden vanhoja ja siksi sopimuksen vastaisia. ... Uusi T191 on vielä rakenteilla, saamani arvion mukaan se tulee maaliskuun puolivälissä eli T191 on vieläkin sopimuksen vastainen auto.

 

Vieras
Vieras

#828 Re: Valtuuston kokouksesta

2011-03-01 16:22:14

#826: Matti Suopajärvi - Valtuuston kokouksesta 

Tuja Palosaaren on itse kehuttava omaa toimintaansa, kun sitä ei kukaan muu tee. Kyllä kehittyäkseen  pitäisi nähdä oman toiminnan puutteet, eikä aina vain kiitellä itseään erinomaisesta työstä. Paha mieli oli kun kuunteli tuota Tuijan puheenvuoroa.

Sosterin jäsenet (useimmat) eivät alunpitäenkään olleet perehtyneet koko ensihoito/sairaankuljetus asiaan, eivätkä ole sitä vieläkään. Mutta ovat valinneet kantansa uskoa ainoastaan Ali Omaria, torniolaisten ensihoito asiantuntijoiden puheita he ovat päättäneet pitää epäluotettavina..