Lempäälän Rauhanyhdistyksen tutkintaa jatkettava

Kommentoitu viesti

Kyllä tutkimiselle, ei adressille!

#196 Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

12.05.2013 09:48

#63: Ankka - Miksi tutkimusta vastustetaan?

En tunne ketään, joka vastustaa asian tutkimista. Väite vastustamisesta tuntuu tarkoitushakuiselta.  En kannata adressia, koska se näyttää olevan myös keino lyödä syyllisyyden leimaa (syyllistää, kiusata) mielikuvatasolla niitä, joiden toivotaan ja/tai oletetaan olevan "syyllisiä".  Tutkiminen antaa molemmille tahoille yhdenvertaiset mahdollisuudet tuoda esiin oma totuus vailla julkisuuden paineita. Jos asia jätetään tutkimatta, tulee perustelujen menettelylle olla pitävät, sillä muuten eipäs-juupas -keskustelu jatkuu loputtomiin. Luottakaamme yli kaiken inhimillisen pintakuohun, että laupeuden ja oikeudenmukaisuuden Jumala hoitaa aikanaan tämänkin asian.

Vastaukset

H.H.

#197 Re: Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

2013-05-26 08:45:22

#196: Kyllä tutkimiselle, ei adressille! - Re: Miksi tutkimusta vastustetaan?

Adressiin kerätään nimiä siksi, että päätös tutkimatta jättämisestä vaihtuisi päätökseksi tutkimisesta, koska tutkimatta jättäminen merkitsee tutkimuspyynnön tekijän jäämistä vaille oikeusturvaa.

Tutkittava asia on nimenomaan se, onko Lempäälän Rauhanyhdistyksessä syyllistytty tukimuspyynnön jättäjän kiusaamiseen ja keitä siihen syyllistyneet ovat olleet.

Tällaiset "tutkitaan ilman adressia"- puheissa ei siis asiallisesti ole mitään tolkkua.

Kun niitä täällä kuitenkin toistellaan, niillä uskotaan olevan vaikutusta. Minun silmissäni tällainen on läpinäkyvään hurskasteluun käärittyä vääristelyä, pelottelua, painostusta ja auktoriteettiaseman väärinkäyttöä tutkimatta jättämisen puolesta.