Ahlmanin maitobaaria uhkaa sulkeminen

Kommentoitu viesti


Vieras

#165 Tilamaidon puolesta

13.03.2011 13:11

Meille on alettu pikkuhiljaa uskotella n.40 vuotta sitten yhä lisääntyvässä määrin ruokateollisuuden kasvaessa, ettemme voi syödä tai juoda mitään, mikä ei ole ensin käynyt "tehtaassa" muokattavana "ravinnoksi sopivaksi".

Tämä järjetön suunnitelma tilamaidon myymisen rajoittamiseksi on selvää jatkumoa tuolle ajattelutavalle ja ihmisten holhoamiselle. Eikä varmasti jää tähän vaan jatkoa seuraa, ihan varmasti. Kohta lähtee vitamiinit kauppojen hyllyltä.
Suuntana on ravintoon liityvä totalitarismi.

Lääketeollisuus on valtaisa bisnes jolla on sanansa sanottavana monessa asiassa ja jo nyt hallitsevat yhä enenevässä määrin mitä syömme tai juomme tai mitä on soveliasta laittaa lautasellemme. Sieltä ne ohjeistukset tulee. Seuratkaapa esim. kuinka monella tuntemallanne ihmisellä on kolesteroli-lääkitys?!? Ja millä syyllä laitettu?

Ottakaa ihmiset ohjat omiin käsiin oman ravintonne suhteen, netti on täynnä tietoa ja kaikkea vedätystä ei tarvitse uskoa mitä virallinen taho esittää.
Niinkuin nyt tässä maitoasiassa!!

Vastaukset

Elävää ravintoa - ei tapettua
Vieras

#207 Re: Tilamaidon puolesta

2011-03-25 15:24:24

#165: - Tilamaidon puolesta

Nykytasoisen toiminnan ja kulttuurin aikana on onnetonta, että aiotaan kieltää käsittelemättömän maidon käyttö. Oma kokemukseni on se, että sen jälkeen, kun jouduin käyttämään pakattua maitoa, se ei enää soveltunut suolistolleni. Olen uudelleen alkanut käyttämään tilamaitoa, ja se on miellyttävä vaihtoehto elävää ravintoa ja helpompi suolistolle kuin pakattu maito.

Kissanviikset

#267 Re: Tilamaidon puolesta

2011-08-31 11:27:33

#165: - Tilamaidon puolesta

Elämme poliisivaltiossa.Kuinkahan moni syö kuitenkaan kuten ravitsemussuosituksissa suositellaan?Mutu tuntumalla ei ainakaan koululaisten perheet. Tunnen karkki ym keskusteluissa olevani aina kuin toiselta planeetalta. Valtavat virvoitusjuoma- karkkia ym hyllyrivit kertovat myös oman totuutensa ihmisten ruokatavoista. Onko tilamaidosta sairastunut kukaan?Tuskin. Sen kieltäminen kertoo ruokateollisuuden tiukasta otteesta yhteiskuntamme päättäjiin. Meillä on kaupoissa myytävänä paljon epäterveellsiä tuotteita- miksei niitä kielletä?