Vastustamme Valviran aikeita puuttua kilpirauhasongelmien hoitoon

Kommentoitu viesti

Sain avun Liothyroninista

#171 Endot painavat kaikella auktoriteetillaan omaa putkinäköhoitoaan läpi! :(

13.06.2013 15:58

Endokrinologiyhdistys on ehtinyt jo tänään saada Lääkärilehden nettiversion etusivulle varoituksen yhdistelmähoidon käytöstä! Nyt he siis hyökkäävät täydellä rintamalla kaikkea muuta hoitoa vastaan!

Heillä ei ole alkuperäistutkimuksia yhtään ainutta! He toimivat täysin toisin kuin mitä lääkkeiden valmisteyhteenveto sanoo! USA:n lääkevalvontaviranomainen FDA on saanut 57 vuoden käyttökokemuksen jälkeen AINOASTAAN lieviä haittavaikutuksia kuten päänsärkyjä ja tykytyksiä, EI YHTÄÄN AINUTTA VAKAVAA HAITTAVAIKUTUSTA 57 vuoden aikana! Fimealla ei ole yhtään ainutta haittailmoitusta ylipäänsä! Teratologisen tietopalvelun mukaan yhtään tiedettyä haitallista sikiövaikutusta ei ole!

Tässä on Endoyhdistyksen viimeisin hyökkäys Lääkärilehdessä: http://www.laakarilehti.fi/uutinen.html?opcode=show/news_id=13600/news_db=web_lehti2009/type=1

Tämä kamppailu ei ole ollenkaan ohi :( Endojen kunniaa ja auktoriteettiä on loukattu, ja he meinaavat ilmeisesti tosissaan kitkeä kaikki muut lääkkeet paitsi Thyroxinin pois markkinoilta :(

Vastaukset


Vieras

#172 Re: Endot painavat kaikella auktoriteetillaan omaa putkinäköhoitoaan läpi! :(

2013-06-13 16:19:08

#171: Sain avun Liothyroninista - Endot painavat kaikella auktoriteetillaan omaa putkinäköhoitoaan läpi! :(

Kompastuvat tuossa jutussaan omaan tietämättömyyteensä. Hehän siinä ovat virheellisiä diagnooseja tehneet, kun eivät myönnä, että alhainen tsh ei ole tyreotoksikoosi.