Ilotulitteet pois vapaakaupasta

Kommentoitu viesti

Mikko Hakonen
Jämsänkoski

#5 Rajoitukset hyväksyttävä

30.12.2007 18:53

Jos sinä Joonas olet nuorí mies, kuten epäilen, niin voit varautua siihen, että sinun elämäsi aikana naitä rajoituksia tulee vielä paljonkin. Ja paljon suurempia kuin jokin rakettien kieltäminen. Ilmastonmuutos on tosiasia, kuten sinäkin varmaan olet ulos katsomalla todennut. Vaihtoehtoja ei enää kauan ole. Kannattaa aloittaa niistä asioista, joista jokapäiväiselle elämällemme on vähiten haittaa. Rakettien kieltäminen on minun mielestäni ensimmäisenä listalla. Maapallon joka puolella uudenvuodenyönä tapahtuva roiskiminen kylvää ilmaan ja maahan valtavat määrät saasteita ja se on täysin turhaa touhua.

Vastaukset

Ikä ei ole tae sivistyksestä

#99 Re: Rajoitukset hyväksyttävä

2011-12-27 14:22:15

#5: Mikko Hakonen - Rajoitukset hyväksyttävä 

 Hyvä Mikko, vastauksestasi päätellen olet varmaan melko nuori tai ehkäpä liian vähän elämää laaja-alaisesti nähnyt. Tuskinpa kannattaa rakettien ammuntaa kieltää. Suodaan vaan tässäkin ihmisille huvinsa tähän globaalin taantuman keskelle ja siten myös veroeurojen kierrättäminen. Mitä ilmaston muutokseen tulee, niin sitä ei huomaa ikkunasta pihalle katsomalla, ilmastonmuutos on kokonaan eri asia kun sään muutos. Mutta jätetään tämä keskustelu kuitenkin toiseen kertaan.


Vieras

#107 Re: Rajoitukset hyväksyttävä

2011-12-29 23:48:57

#5: Mikko Hakonen - Rajoitukset hyväksyttävä

Elämä on täysin turhaa touhua. Kiitos masennuksesta.

Miksu

#134 Re: Rajoitukset hyväksyttävä

2012-01-03 10:05:35

#5: Mikko Hakonen - Rajoitukset hyväksyttävä 

 Ilmastonmuutos on kyllä tosiasia, sitä ei käy kieltäminen. Mutta ihminen ei sitä aiheuta, nopeuttaa kylläkin.. Onhan maapallolla ollut ennenkin jääkausia ja trooppisia kausia. Mitäs se on ollut silloin aikoinaan jos ei ilmastonmuutosta??

Kieltoja ehkä tulee, mutta hyödyttääkö se käytännössä mitään?? Miten aikoinaan kävi kieltolain aikana... Ja kyllähän osa kielloista on ihan järkeviä, mutta onko niistä hyötyä jos niitä ei noudata edes niitten laatijat???