Ilotulitteet pois vapaakaupasta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Ilotulitteet pois vapaakaupasta.

hohhoh

#126 Re: alkaa ottaa tämmönen päähän

01.01.2012 14:27

#43: vierailija hiljaa - alkaa ottaa tämmönen päähän

Joo kun ne ampuiskin vaan omia silmiään, mutta siinä vaiheessa kun vaatteet palaa päältä ja saat ihovammoja kun joku idiootti ampuu paukkujaan tahallisesti ihmisten päälle, voi se ääni kellossa muuttua.

 

Ilmeisesti omat vuodenvaihteesi olet viettänyt nakit silmillä ulkosalla, eiköhän ne koirankusettajat tosiaan kotona pysy mutta kun ihmiset ampuu niitä raketteja parvekkeille ja ikkunoiden alla niin kyllä se kuuluu sisälle ihan yhtä kovasti kuin uloskin. Toisekseen, kerropa milloin ne paukut paukkuis vaan tuon ajan... Kyllä se alkaa viikkoa ennen ja kestää viikon senkin jälkeen kun niitä ei sais enää ampua. Mikä ei muuten ole 1.1 klo 6 asti...

 

Huomaa näistä kommenteista että suurin osa on about 16.v pikkupoikia jotka ei edes niitä raketteja sais ostella. Sanavarastoon kuuluu vaan v*ttu ja s*atana ja kun maailmassa on v*ttu lomalentojakin niin v*ttu mitään raketteja tarvii s*atana kieltäää. Säälittävää.

Anti-kukkahattutäti!

#127 Re: Re: Miettikää

02.01.2012 01:30

#103: - Re: Miettikää

Naurettavaa tuollainen ajattelumaailma. Onhan ihmisillä oikeus paukutteluun, yhtälailla kun sinulla kissoihisi. Onhan minullakin 3 sisäkissaa, ja koira, ja kyllä hekin pelkäävät. Mutta mitä sitten? Pelko on heikkoutta, myös eläimissä. Ei siitä minun mielestäni pitäisi antaa monien tuhansien ihmisten kärsiä, koska sinun heikot kissat ovat vähän pelkureita.

Adressin allekirjoittanut

#128 Ampukaa vaikka koko omaisuutenne taivaalle...

02.01.2012 12:40

MUTTA vain lain määrämänä aikana ja kerätkää roskanne!!!

Vieras

#129

02.01.2012 15:26

Vapaakaupasta pois ehdottomasti. Liian paljon pahojakin vahinkoja sattuu asiaa tuntemattomille. Ilotulitteet vain asiantuntijoile, jotka niitä osaavat oikealla tavalla käyttää.

Vieras

#130

02.01.2012 18:21

Vaarallista turhaa sekä kallista touhua.

Vieras

#131

02.01.2012 19:05

Kaupungit voisivat järjestää vaihtoehtoista ohjelmaa, esim. yhteistä tanssia, laulua ja leikkiä, jolloinka vanhanaikaiset ympäristöä saastuttavat raketit jäävät historiaan. Uusi vuosi tarkoittaa uusia tapoja, ei vanhaa, aikansa kertakaikkiaan jo elänyttä ympäristön roskaamisen ja myrkyttämisen jatkumista.
Tiina

#132

02.01.2012 22:27

Miksei adressissa mainita, että aijotaanko asiaa ajaa eteenpäin muullakin tavalla kuin pelkästään tämän adressin pykäämisellä? Toimitetaanko nimet eteenpäin ja milloin? Olen täysin samaa mieltä adressin tekijän kanssa, mutta moni varmasti jättää adressin allekirjoittamatta, koska em. kysymyksiin ei löydy adressista vastausta. Itse tosin allekirjoitin - eihän siitä haittaakaan ole.

Vieras

#133

02.01.2012 22:27

Tämä on niin oikein! Inhoa varsinkin sitä mitä se tekee monille eläimille, jotka oikeasti eivät voi tajuta onko kyseessä ilotulitus vai sota! Kamala metakka ja sotku!
Miksu

#134 Re: Rajoitukset hyväksyttävä

03.01.2012 10:05

#5: Mikko Hakonen - Rajoitukset hyväksyttävä 

 Ilmastonmuutos on kyllä tosiasia, sitä ei käy kieltäminen. Mutta ihminen ei sitä aiheuta, nopeuttaa kylläkin.. Onhan maapallolla ollut ennenkin jääkausia ja trooppisia kausia. Mitäs se on ollut silloin aikoinaan jos ei ilmastonmuutosta??

Kieltoja ehkä tulee, mutta hyödyttääkö se käytännössä mitään?? Miten aikoinaan kävi kieltolain aikana... Ja kyllähän osa kielloista on ihan järkeviä, mutta onko niistä hyötyä jos niitä ei noudata edes niitten laatijat???

Kansalainen Suomesta

#135 ILOTULITUS ON UPEAA!

18.01.2012 19:33

Ilotulitteiden myynti vähittäiskaupassa ei ole ongelma. Ongelma ovat pöntöt käyttäjät. Onneksi nämä "ainstainit" useimmiten vahingoittavat vain itseään. Ehdoton EI Myyntikielloille!
löysäpipo

#136 Re: ILOTULITUS ON UPEAA!

23.01.2012 17:37

#135: Kansalainen Suomesta - ILOTULITUS ON UPEAA!

Samaa mieltä ilotulitteiden poistoon myynnistä ei ole kunnon perusteluja. Ilmanmuutokseen se ei vaikuta p@skan vertaa ja se että kerran vuodessa pari ihmistä , jotka eivät itse ampuneet raketteja ja muutama postilaatikkoa räjähtää ei ole mikään oikea ongelma. Tiukkapipot sekä vanhat mummot ja papat jotka tänne ragee ilotulitteista vois vaihteeksi yrittää vaikuttaa johonkin oikeesti tärkeää asiaan. Kauan eläköön ILOTULITTEET

pommittaja

#137 ei näin, ei näin

30.11.2012 01:23

siis mitä he******ä? taas on joku jeesustelija liikkeellä. kielletää suoraan ukkonen ja salamat niin eipä niistäkää tuu sit valo- ja äänihaittoja niin säilytetää heikkohermoisten ja eläinten mielenterveys. yleensä lasten terveyteen vaikuttaneet tekijät ovat urpot vanhemmat, jotka ovat antaneet 5v skidin ampuu raketteja ja räjäytellä pommeja. hyvänä esimerkkinä viime uutena vuotena ammuin kavereideni kanssa ilotuliteita niin samaan lumikasaan juoksi maks 8v poika kun olin sytyttänyt isomman raketin eikä hänen vanhempansa välittäneen ollenkaan, kunhan kattelivat vain kun poika ampui roomalaisia kun raketin sytytyslanka oli jo palamassa. lisäksi pojalla ei ollut ilotulitteille tarkoitettua tukea -.- (vastuulliset vanhemmat) ilotulitteita ei sais antaa noin pienten ampua ilotulitteita vaikka vanhemmat olisivatkin läsnä. monesti myös pitää muistaa että jotkut raketit ovat suutareita ja lisäksi se on niiden idioottien syy jos tunkevat raketit syvälle lumeen eikä raketit jaksa nousta taivaalle. tämäkin johtuu yleensä ampujien tyhmyydestä koska luulevat että keppi jää maahan ja vain itse ilotulite lentää taivaalle.
ite aion taas nauttia väh. satasella ilotulitteista ja ruudin tuoksusta. en jaksa edes odottaa uutta vuotta että pääsee räjäyttelee ja joka päivä käyn tsekkailemassa eri paikkojen ilotulite tarjontaa.
ja mitä raha-asioihin tulee, se on yksilön oma asia ei sinun, eikä yhteiskunnan.
Savolainen vuan ;)

#138 Kielletään ekana oikeasti haitalliset asiat

11.12.2012 19:44

Kuten tupakka ja alkoholi. Molempiinhan tuhlataan suhteettoman paljon rahaa ja mitään hyötyä ei niistäkään ole ja molempien takia ihmisiä sairastuu ja kuolee. nii ja niidenkään käyttöä ei oikeasti voida valvoa.

Nii ja autotkin pitäs muuten kieltää nekin meluaa ja saastuttaa ja aiheuttavat loukkaantumisia ja kuolemia raketteja enemmän.

Sitten kun kaikki ympäri vuoden tapahtuvat "haitalliset" asiat killetään, nii sitten voidaan raketti kieltoakin ajatella.

Eihän tätä addressia voi kukaan tosissaan ottaa ;)

kentsu-76

#139 Miksi ???

20.12.2012 01:54

mikäs asennevamma on ihmisille ilotulitteille?nykykään on jo liian tiukka laki näille tuotteille . Löytyy todella monet maat jolla on vuoden aikana eri suurpyhiä missä ammutaan ilotuliteitta , ilotulite kulttuuri on vanhempi kuin suomenkanssa , miksi valitatte tästä asiasta kuin meillähän on vain yksi suurijuhla vuodessa missä ammutaan niitä ja viellä rajoitettu muutamaan tuntiin.
mutta kai se tässä maassa on vaan tapana valittaa joka asiasta ,
22v Nuori mies

#140 Tulittaja

24.12.2012 03:13

Tykkään ampua ilotulitteita juuri herkästi ärsyyntyvien ihmisten lähettyvillä ja kuunnella heidän tuskallista provosointiaan siitä, miten ihmiset ja eläimet kärsivät, miten rahaa kuluu hukkaan jne..

Mitä enemmän te täällä jäkätätte ilotulitteista ja niistä aiheutuvasta haitasta, sitä enemmän nuoret innostuvat aiheuttamaan niillä harmia. Keskittykää oikeisiin ongelmiin ja harkitkaa kahteen otteeseen sitä lemmikkieläimen hankkimista jos se ei kerran vuoteen pysy aisoissa.

Ilotulitteet kieltämällä, veisivät päättäjät leivän monelta henkilöltä ja sen vuosittain tapahtuvan pienen tai vähän suuremman ilon niiltä kansalaisilta, jotka ilotulitteista pitävät.

Kiusatkaa vaikka muita ihmisryhmiä näillä naurettavilla nettiadresseillanne, ja jättäkää asiallisesti ilotulitteita ampuvat iloiset tulittajat rauhaan.

Jatkakaa....
come as you are

#141 no hei

31.12.2012 02:30

kielletään myös sää, sillä koirathan pelkäävät myös ukkosta.
Blaa

#142 blaablaa..

01.01.2013 13:02

Täällä teinit ampuivat raketteja jo pari päivää ennakkoon. Minä en syytä teinejä, vaan niitä täysi-ikäisiä, jotka ne ilotulitteet antoivat lasten käsiin.

Kielletään ne kaupunkien ilotulitukset, niille rahoille on parempaakin käyttöä.
Mutta yksityiset ostakoon rahoillaan niin paljon ilotulitteita kun haluavat. Toivottavasti kukin osaa noudattaa varovaisuutta, toimia ohjeiden mukaan sekä kerätä roskat pois, niin mekin tehtiin. Hauskaa Uutta Vuotta!
Mää nää sut

#143 Ei mitään järkeä

16.12.2013 17:40

Lolz
Antakaa rauha omassa kodissaan oleville

#144 Re: Vähintään myyntiaika lyhyemmäksi.

28.12.2013 12:59

#1: janne järvinen - Vähintään myyntiaika lyhyemmäksi.

Samaa mieltä. Ilotulitteille pitäisi laittaa 100% vero sillä niistä on pelkkää haittaa silloin kun niitä ei osata käyttää.

Nykyisin niitä paukutellaan monta päivää ja asuintaajamissa niiden käyttö pitää lpettaa kokonaan.

Kuinka monta lemmikkiä ja niiden omistajaa on alati vuosi toisensa jälkeen kärsimään tämän täysin turhan paukuttelun ja roskaamisen takia ja lisäksi aiheutetan tulipalovaaraa toisten taloille ja autoille .

Tuollainen on kerta kaikkiaan saatava loppumaan ennen kuin jonkun hermot menevät lopullisesti.


Vieras

#145 Re: Re: Re: Miettikää

28.12.2013 13:01

#127: Anti-kukkahattutäti! - Re: Re: Miettikää

Törkeää. Sinulta pitäisi ottaa eläimet pois ja heti.


Vieras

#146 Re: Voi LOL,,

28.12.2013 13:05

#17: Henry Vepsäläinen - Voi LOL,,

Vedä se hokemasi pääsi yli ja nielaise. Raketit täyskieltoon ja heti.

Marjut

#147 Re: Ei Taas Näitä Juttuja...

29.12.2013 20:55

#8: Tube Pärssine - Ei Taas Näitä Juttuja...

Väittääkö joku oikein tosissaan, että jyskypommeilla ja papattimatoilla on jotain tekemistä sanan "ilo" kanssa?

Kuunteleeko Tube Pärssinen mp3-soittimella kovia paukahduksia ja iloitsee niistä?

Mitä hauskaa on heittää jonkun ikkunoiden alla jyskypommi kahden aikaan arkiyönä ja kuulla se kova pamaus, joka helisyttää naapuritalonkin ikkunoita? Mä kutsuisin sitä ilkivallaksi ja häiriön aiheuttamiseksi.

Räkänokkaiset pikkupojathan vuoden vaihteessa vaan juhlii. Ympäristössä tuhannet muut ihmiset kiukuissaan valvoo ja kärsii.

15v

#148 vidu mitä sontaa

30.12.2013 22:33

Vidun uunot ettekö tajua raketti=räjähde missä on keppi ilotulite on kaikista yhteinen nimitys!Ihmiset nauttisivat elämästä enempi jos ilotulitteita saisi ostaa ja ampua läpi elämän.Haistakaa kaikki vidu!

Vieras

#149 Re: vidu mitä sontaa

30.12.2013 23:06

#148: 15v - vidu mitä sontaa

Joka vuosi muutama tuollainen "nauttija" menettää silmiä ja sormia. Voi vaan toivoa, että menee tänä vuonna oikeaan osoitteeseen. Eli ettei kukaan viaton sivustakatsoja saa osaansa "nautinnosta". Voivat sitten sairaalasta päästyään tulla kertomaan tänne kuinka "nautinollista" oli.

15v

#150 voi vidu mitä sooloo

31.12.2013 00:51

Ammun aina nautinnolla mählytädit saavat painua viduun!