Kristityt Sanoma-konsernille: lopettakaa heti vihakampanja

Kommentoitu viesti


Anonyymi

#136 Ismo Valkoniemi

06.04.2011 11:24

#135: Ismo Valkoniemi - Re:

Kiitos adresin laatimisesta. Uskontojen ja uskovien demonisointi ja vihapropaganda olikin mennyt liian pitkälle. Lopetin itse Hesarin tilauksen vähän ennen adressin julkituloa.

Ihmisoikeusjulistus 18. artikla: "Kaikilla henkilöillä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vallan uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä vallan uskonnon tai vakaumuksen ilmaisemiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamisella, hartausmenoilla, palvonnalla ja uskonnonmenojen noudattamisella." Tätä oikeutta ja sen toteutumista ovat monet tiedotusvälineet räikeästi rikkoneet.

19. artikla. "Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta." Tiedotusvälineet ja varsnkin Hesari ovat häirinnällään rikkoneet tätä yleismaailmallista oikeutta mielipiteenvapauteen hyvin yksipuolisella uutisoinnilla.

Vastaukset

Ristitty

#137 Korjaus

2011-04-06 11:27:33

#136: - Ismo Valkoniemi

Meni liian nopeasti ulos juttu. Jäi nimimerkki pois ja jutusta saa ehkä käsityksen, että olin kirjoiittanut I.V.:n nimellä oman kommenttini. Sorry!


Anonyymi

#155 Re: Ismo Valkoniemi

2011-04-07 08:30:47

#136: - Ismo Valkoniemi

18. artikla: "Kaikilla henkilöillä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vallan uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä vallan uskonnon tai vakaumuksen ilmaisemiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamisella, hartausmenoilla, palvonnalla ja uskonnonmenojen noudattamisella." "Tätä oikeutta ja sen toteutumista ovat monet tiedotusvälineet räikeästi rikkoneet."

Mitkä tiedotusvälineet ovat kieltäneet ihmisiltä omat ajatukset, omantunnon ja uskonnon? Mitkä tiedotusvälineet ovat estäneet ihmisiä vaihtamasta vakaumustaan tai ilmaisemasta sitä? Mitkä tiedotusvälineet ovat estäneet uskonnon opettamista, hartausmenoja tai palvontaa? Miten tiedotusvälineet ovat käytännössä tämän estämisen tehneet?

19. artikla. "Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta." "Tiedotusvälineet ja varsnkin Hesari ovat häirinnällään rikkoneet tätä yleismaailmallista oikeutta mielipiteenvapauteen hyvin yksipuolisella uutisoinnilla."

Onko HS kieltänyt ihmisiä pitämästä omia mielipiteitä? Onko HS estänyt tilaajiaan tai ylipäänsä ketään hankkimasta, vastaanottamasta tai levittämästä tietoja muiden tiedotusvälineiden kautta? Jos kyllä, niin miten se on tämän estämisen tehnyt?