Vaadimme ruoan arvonlisäveron alentamista Saksan (7%) tasolle

Kommentoitu viesti


Vieras

#51

24.07.2013 16:53

joo'o voi hitsinpimpulat kun rasahti rusinat! siis mehän maksetaan veroja, joo on tää ihan sairasta juu että joudutaan jotain maksamaan, siis ihan epistä! miks kaikki ei vaan oo ilmasta, jos ollaan köyhiä, kyllähän "ne rikkaat" vois meidän elämän maksaa kun ei itse jakseta. kun meillä on niin rankkaa ja niillä on ollut koko elämän hopealusikka suussa sielä norsunluutorneissaan. AI MITÄH, maksaako se valtion ylläpitäminen jotain, miten niil ei voi olla rahaa kun maksetaan kokoajan veroja, ottais vaik pikavipin EUlta tai jotain niin me saatais ostettuu meiän ansaitsemaa parempaa ruokaa kaupoista! kun kyl joo se epäterveellinen einesruoka on vaan niiin parjon halvempaa kuin et tekis ite jotain soppaa. siis miettii vaik et kuinka paljon maksaa tehdä hernekeittoa:
500g pussi herneitä 0.50€
pari porkkanaa 0.50€
sipuli 0.20€

eikä tostakaan tuu kuin vain kaks litraa hernekeittoa ja maksaa jo yli euron, eihän sillä elä kuin kolme, korkeintaan neljä päivää! sehän on jo yli 0.30€ päivässä!!!

Vastaukset


Vieras

#58 Re:

2013-07-24 19:26:01

#51: -

Syö itse hernekeittoa pari viikkoa putkeen ja tule sitten viljelemään sarkasmiasi. Kyllä tämän päivän Suomessa on työssä käyvällä yksinasujallakin välillä ruokarahat tiukassa. Kiitokset tästä hallitukselle. Muistelen SDP:n ehtona hallitusneuvotteluille olleen,että alv pysyy 22 prosentissa. Onhan tuota jo kahteen otteeseen hinattu ylöspäin ja siihen kylkeen vielä kaikki muut veronkorotukset. Vuodenvaihteessa kallistuu taas sähkökin. Eivätkä nuo veronkorotukset ainakaan työllisyyttä lisää.

sire

#64 Re: Vai herneitä ja porkkanaa kera sipulin ja OBS: JOTKUT SYÖVÄT ELÄÄKSEEN

2013-07-25 07:07:48

#51: -

Kuka tuollaisella elää ja voi hyvin? Herneiden kypsentäminen on pitkällistä, johan siinä sähkölaskukin kasvaa, hm! Jos olet koskaan ateriaa valmistanut tiedät kuinka paljon sen rakentamiseen joutuu käyttämään aineksia leipää, maitotuotteita ja vihanneksia unohtamatta. Viime kerralla tekemääni keittoon (3 litraa) /kaksi aikuista ja pian 3-vuotias kasvava lapsi : Tarjouslohta 600g,neljä porkkanaa,purjoa (kesäsipulikin käy vaan oli loppunut),nippu tilliä,uusia perunoita,puolet ruokakermapurkista mausteet mukaanlukien, esim.kalaliemi. Kaikki ne maksavat, jos aikoo kunnon aterian valmistaa. Keitto oli kahdeksi päiväksi, sen lisäksi tarvitaan leipää ja levitettä,maitoa, jossa laktoosi vähäistä (tosi kallista per purkki ja mihinkä se yksi riittää),tavallista maitoa. Aamupala on syötävä, eikä nälkäisenä tule uni, eli ilta vaatii oman osansa. Siitä voi alkaa laskea juuston, salaatin,kurkun yms. hintoja lisäksi ja kaikkea sitä, mitä koko päivän jaksaminen maksaa. Ruuassa on oltava vitamiineja ja "hivenaineita". Itse en jaksaisi tuollaisella hernekeitolla, on siinä oltava lihaakin. Kuka tässä ilmaista ruokaa on odottanut, se vain maksaa todellakin liikaa ja mitä isompi perhe, sen enempi ruokaa ostettava, eli suuri osa tuloista valuu siihen, että meidän pitää elää -muuten käy kuin mu......sen hevoselle:KUN SE OPPI OLEMAAN SYÖMÄTTÄ, SE POTKAISI TYHJÄÄ. Sairastuvuus/terveenä pysyminen on SUHTEESSA RUUAN TASOON. Ruuan takia sairastetaan, ja se taas lisää menoja terveydenhuollossa. JÄRKEÄ, EI ASIATTOMIA KOMMENTTEJA!!!