EI tuulivoimaloita Kaskisiin

Kommentoitu viesti

Yllätys nimiä puskista

#162 VAADIMME TUULIVOIMALOITA KASKISIIN

15.08.2013 20:21

Ei Kaskisten luonto ole mitenkään erityinen ja suojeltava muiden mielestä kuin muutaman kaikkea kehitystä vastustavan paikallisen mielestä. On tietenkin mahdollista, että juurikin nämä kaiken kehityksen vastustajat ovat sijoittaneet alueen rantatontteihin omaisuutensa myydäkseen ne suurella voitolla yksityisesti rakennettaviksi. No aina ei voi voittaa. Koko Suomen taloudellisen edun ja kaikkien Suomalaisten yhteisen edun nimissä Kaskisiin olisi sijoitettava useita tuulivoimaloita nopeutetussa aikataulussa juuri alueen tuulivoimaloille poikkeuksellisen erinomaisen sopivuuden takia sekä energian monipuolisen tuotannon johdosta. Tulemme esittämään rakennus suunnitelmien täytäntöönpanoa alueelle nopeasti, koska tulevaan talousnousuun täytyy varautua energian riittävyydellä ja mahdollisen sähkön ulos myynnin aloittamiseksi vaikka Saksaan.

Vastaukset

den andra pupu från puska

#163 Re: VAADIMME TUULIVOIMALOITA KASKISIIN

2013-08-16 17:39:45

#162: Yllätys nimiä puskista - VAADIMME TUULIVOIMALOITA KASKISIIN

oi sinä paikallisen ekologian ja ympäristön erikoisasiantuntija ja energia-alan emeriittus.

kerro meille jos tiedät sanoa miksi Kaskinen olisi poikkeuksellisen erinomainen sijoituspaikka.(tai tuulivoima ylipäätään ihan jees juttu)

 

off topic.. älköön kukaan valmistautuko tulevaan talousnousuun. koska pohjaa ei ole vielä edes saavutettu, mutta vauhti kiihtyy..

 

onko puskajussilla omaa rahaa kiinni tuulivoimassa kun niin oot puolesta?

 

jos pystyt faktalla todistamaan että olet oikeassa ja me väärässä(tapaus kaskinen), niin voin pyytää anteeksi.(ehkä)