Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#19692 Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

29.08.2013 19:49

#14: Kirin - Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

suvaitseminen tarkoittaa että sietää jotakin mitä ei hyväksy tai kannata. Jos suvaitsee eli sietää homoutta silloin suvaitseva joutuu sanomaan, -en hyväksy homoutta. Sellainen joka on suvaitsematon ei edes siedä sitä mitä ei hyväksy tai kannata.

Vastaukset

vieras

#19700 Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-08-30 07:37:24

#19692: - Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne Älä ole ennakkoluuloinen. Etsi totuutta!

Yritä suvaita toisia ihmisiä. Suvaitse nykyinen lainsäädäntö ja naisen ja miehen välinen julkinen avioliitto. Voisitko sinä sietää ja hväksyä sitä, että nykyinen lainsäädäntö ja avioliitto kuuluu vain ja ainoastaan naisen ja miehen väliselle liitolle. Miksi sinä sitten olet suvaitsematon? Suvaitse toisille se ja opettele olemaan tyytyväinen rekisteröityyn parisuhteeseen, jos sinulla ei muuta mahdollisuutta ole, niin keksi itsellesi ja parillesi uusi nimi!

läpät leveämmälle

#19717 Re: Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

2013-08-30 14:24:25

#19692: - Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Mitä suvaitsemattomuus lopulta tarkoittaa. Jos ihminen on suvaitsematon hän on arvosteluhaluinen. Se taas kertoo siitä että ihminen kokee itsensä riittämättömäksi ja arvostelemalla hän nostaa omaa arvoaan ja egoaan ettei hyväksy. Kypsä, kehittynyt ihminen on vailla arvosteluhalua, hyväksyy itsensä sellaisena kun on ja samalla muut ja heidän valintansa. Kummenpaa matematiikkaa tähän ei tarvita. Lopulta ihmisen jälki on päätöksissä, arvoissa, laeissa eikä niillä ole välttämättä alkuenergian kanssa paljoakaan tekemistä. Siinä mielessä uskovaisten idea perussynnistä on perusteltua tosin sen käsittely ja tulkinta vääristyy kun ihminen pääsee niitä suppeasti toteuttamaan. Ymmärrys ja suvaitsevaisuus tulee kokemuksen ja perusturvallisuuden kautta aikuisuuteen. Tämän kauden lahja on jo valmiiksi kypsät sielut nuorien muodossa. Suvaitsemattomuus on tietämättömyyttä joka johtaa turhaan taisteluun. Suvaitsemattomuus ei ole lopulta keneltäkään muulta pois kuin itseltä mutta valitettavasti monesti johtaa ristiriitaan ihmisten kesken päästäessään provoisoitumaan joka sinällään taas kertoo saman provosoituvasta ihmisestä.