Kotihoidon tuen jakaminen perheiden päätettäväksi

Kommentoitu viesti

planB

#33

30.08.2013 18:16

Mielestäni tässä ajatellaan naisia. Naisilla on huolestuttava vimma jäädä kotiin lapsia tekemään jopa ihan nollatuloisina, vailla minkäänlaisia tulevaisuuden suunnitelmia. Pahimmillaan ei edes mietitä varasuunnitelmaa miten lasten kanssa pärjätään jos mies häipyy toisen matkaan tai kuolee.

Miesten olisi huomattavasti helpompaa jäädä kotiin jos siihen olisi yleistä painetta (työpaikoilla ei katsottaisi kieroon niitä, jotka haluavat osallistua lastensa hoitoon). Moni mies haluaisi olla kotona lasten kanssa.

Yksityiskohtia odotellessa. Naisten tulisi ehdottomasti jakaa miesten kanssa enemmän vastuuta lapsista. Iseistä on muuhunkin kuin ostamaan leipä pöytään.

Kotihoidontuki on tuore tuki. Miten naiset pärjäisitte täysin ilman sitä olemattomilla säästöillänne? (Itse odotin hallitukselta huomattavasti tiukempia linjauksia, enkä usko näiden riittävän yhtään mihinkään. Pullanössöesitys.)

Vastaukset

sakriko

#150 Re:

2013-09-01 06:55:02

#33: planB -

Voi luoja.. Mahtaakohan sulla lapsia ollakkaan? Kyllä meillä on semmonen tilanne että jos isä kotiin jäis, niin tulot tippus yli tonnilla kuussa, millässit elettäs? sossun luukullekko? Ite saan kelan pienintä eläkettä, joten en ees voi mennä töihin. Mutta ottaako tämä ehdotus sitäkään huomioon, ei! Ja kyllä meillä isä vauvaa hoitaa, iltasin ja viikonloppusin, tämän ehdotuksen voimaantulo sit tekis sen, että vauva ei näkis isää eikä äitiä muulloin kun iltasin ja viikonloppusin, kenenhän etu sekään sitten on? Naurettava ehdotus, totaalisen naurettavilta päättäjiltä.