Kotihoidon tuen jakaminen perheiden päätettäväksi

Kommentoitu viesti

Kyllä isä osaa

#140 Kaikki vastustaa sitä että mies jäisi kotiin

31.08.2013 20:05

Kyllä aina vouhkataan tasa-arvosta, kun palkasta puhutaan, mutta kun on kyse siitä, kuka jää kotiin laiskottelemaan, niin heti ärähdetään, jos isien asemaa parannetaan.

Vastaukset

Kalle

#148 Re: Kaikki vastustaa sitä että mies jäisi kotiin

2013-09-01 06:40:04

#140: Kyllä isä osaa - Kaikki vastustaa sitä että mies jäisi kotiin

Huom! Kotona ei LAISKOTELLA! Tällä hetkellä miehillä on sama oikeus käyttää vaikka koko hoitovapaa-aika yksinään joten tässä kyllä myös heikennetään miesten lastenhoitoaikaa ja mahdollisuutta olla kotona jos perheen elämäntilanteelle se paremmin sopii. Tässä on nyt kyse siitä että 50-50 malli ei sovi kaikkiin perheisiin. HALLITUKSEN EI KUULU MÄÄRÄTÄ KUKA PERHEEN LAPSIA HOITAA VAAN SE ON JOKAISEN PERHEEN YKSITYINEN ASIA.(Anteeksi että huuudan mutta kiukuttaa niin h......ti !) Tietääkseni emme asu Pohjois-Koreassa missä puolue määrää!

sakriko

#152 Re: Kaikki vastustaa sitä että mies jäisi kotiin

2013-09-01 07:10:07

#140: Kyllä isä osaa - Kaikki vastustaa sitä että mies jäisi kotiin

Ei ole kyse siitä etteikö isä sais jäädä kotiin, jos haluaa ja jos se perheelle sopii. Ja mitä tarkotat laiskottelemaan? Kyllä sitä pienen lapsen kanssa ei mitään laiskotella kotona. Pitäs sunki vaimos jättää tekemättä kaikki kotihommat pariksi viikoksi, niin näkisit ettei se mitään laiskottelua todellakaan ole. Tai sit oot taas niitä joilla ei sitä lasta edes ole, kuhan ny piti tulla pätemään asialla, josta ei oo ees mitään tietoa.