EI! synnytysten lopettamiselle Oulaskankaalla.

Kommentoitu viesti

meklari

#62

03.10.2013 19:10

Adressin aloittajan kannattaisi myös tuoda esille toimiva vaihtoehto lopettamiselle. Jos sairaanhoitopiirin on kuitenkin noudatettava tulevaa päivystysasetusta ja varmistettava lastenlääkäripäivystys Oulaisissa 24/7, niin olisi esitettävä vaihtoehto miten tämän voi saada toimimaan. Käytännössähän se vaatisi paikkakunnalle vähintään kolme lastenlääkäriä, ja heille muutakin työtä kuin synnärin päivystys, siis lastentautien poliklinikka tai osasto.

Vastaukset

eräs kiitollinen asiakas perheineen

#68 Re:

2013-10-05 08:21:04

#62: meklari -

Tämä nyt on vain eräänlaista itsekseen pohdiskelua tuohon mitä meklari sanoi eli siihen ellei vaatimustasosta olla valmiita tulemaan yhtään vastaan. Siinä tapauksessa kaivattaisiin siis lisää lastenlääkäreitä. Yksihän OAS:sta jo löytyykin. Olisikohan oulun sairaanhoitopiiri valmis (riittävän painostuksen alla) nimeämään lisää lastenlääkäreitä omistaan (toimipisteenä olisikin ainakin osittain OYS: n sijaan OAS).. tai voisiko gynekologian erikoislääkäri joita OAS:ssa mukavasti riittääkin pystyä vastaamaan tästä asiasta. Ja vielä.. ellei riittäisi, voisiko (ja tahtoisiko) joku talon gynekologeista "päivittää"/lisätä osaamistaan lisää tälle saralle elikkäs lasten sairaanhoitoon (aikaahan on kuitenkin vielä tuohon 2016 vuoden loppuun useampia vuosia).

 

Kyllä Oulaskankaan osasto 1:n toiminta; osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta, kodinomainen ympäristö sekä osastolla vallitseva ilmapiiri ovat ilman muuta ne tekijät joiden vuoksi meidän kannattaa jokaisen tehdä kaikki mahdollinen jotta tästä saataisiin myös jatkossa pitää kiinni.