Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#22298 Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

11.10.2013 13:01

Jumala ei missään ole sanonut, että oikeasti vastustaisi homoutta. "Jumala loi ihmisen mieheksi ja naiseksi"- ei selitä mitään ihmisten välisestä seksuaalisuudesta.#22235: Kaisa Lepola - Re: Etsitte Raamatusta selitykset omille ennakkoluuloillenne

Niin, mieheksi ja naiseksi sekä sanoi vaimolle syntiinlankeemuksen jälkeen. Moos.3:16, Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia, mutta mieheesi on sinun halusi olevan ja hän on sinua vallitseva. Aadamille Hän sanoi...19 Otsasi hiessä sinun pitää syömän leipäsi, kunnes tulet maaksi jälleen, sillä siitä sinä olet otettu.

Eikös tämä ole tätä päivää. Eikös tässä ole kysymys ihmisten, naisen ja miehen välisestä seksuaalisuudesta? Miehen ja naisen (huom! vaimo ja mies) välisestä suhteestahan tässä on kyse. Lukemalla asiat selviää, ei väittämällä vastaan.

Vastaukset


Vieras

#22301 Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-10-11 13:34:58

#22298: - Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Tästä sitaattikokoelmastasi on aikanaan myös johdettu se, että nainen on miehelleen alamainen. Olet varmaan tätäkin mieltä....? Lisäksi voidaan samalla vakaumuksella todeta, että kaikilla naisilla on oltava mies ja himo tähän mieheen ja lapsiakin pitäisi kivulla tulla kaikille. Mitenkähän tuon aiot käytännössä hoidella? Miehelle taas ei ole määrätty muuta kuin kauheaa raadantaa, seksistä ei puhuta mitään.

Jos yhtään kykenet ymmärtämään, sitaateissasi on kuvattu muinaisen ajan käsitys naisen ja miehen rooleista sen ajan arkisessa elämässä. Noin varmaan tapahtuikin suurimmalle osalle naisista ja miehistä. Siinä ei millään tavoin vaadita, että jokaisen yksilön pitäisi nuo vaateet pilkulleen täyttää. Sellainen on pelkkää tarkoitushakuista tulkintaasi, jolla haluat aasinsilloittaa uskonnolliset perusteet omille asenteillesi.