Oikeus itsensä tai lapsensa hoitamiseen säilyttävä.

Kommentoitu viesti

Skuuu

#18 Ei ole totta

14.10.2013 21:23

1. Homeopatialla ei ole minkäänlaista virallisen hoitomuodon asemaa EU:n tai WHO:n kirjoissa
2. Akupunktion teho on todistettu useasti placebo-efektiksi

Täällä joku sanoi että 40% lääkkeistä on placeboa. Valitettavasti tämä on uskon asia, eli näin ei ole. Esimerkiksi kemoterapia ei perustu siihen että toivoo parantuvansa, tai edes 800 burana. Kumpikin vaikuttaa tietyllä tavalla, eli kemoterapia ei paranna kipeää varvasta tai burana kasvata hiuksia vaikka kuinka tahtoisi uskoa. Sen sijaan käärmeöljyt tekee juuri sen, koska eivät tee mitään.

Sanoisin että ennenkuin tätä lähdette viemään mihinkään, niin laittakaa faktat kohdalleen. Ja jättäkää viattomat lapset tämän ulkopuolelle. Seuraavaksi varmaan sitten listalla on hyväksyttävinä hoitoina etäreiki sähköpostin välityksellä sekä enkelihoidot, nehän on myös uskomus, eli vaihtoehtoihoitoja.

Vastaukset

Asiasta jotain tietävä

#21 Re: Ei ole totta

2013-10-15 08:30:16

#18: Skuuu - Ei ole totta 

 

Kyllä on totta.

Kommentoija #18 Skuuu, on tyypillinen kaupallisenlääketieteen edustaja tai puolestapuhuja. Heillä ei ole useinkaan minkäänlaista tietoa vaihtoehdoista tai eivät useinkaan halua perehtyä niihin. - Näin aate, vakaumus ja yhteisymmärrys "kerhon" jäsenille säilyy.

Homeopatialla hoidettu lapsi paranee käytännössä yleisistä tulehduksistaan antibiootteja nopeammin ja paremmin, eikä haittavaikutuksia ole. -homeopatialla kun herätetään kehon puolustus. Tätä yli 200 vuotta olevaa tosiasiaa ei voi asenteilla muuksi muuttaa. Sen tosiasian allekirjoittaa sadat-tuhannet lääkärit maailmalla ja myös ne harvat suomalaiset lääkärit, jotka ovat kouluttautuneet myöskin homeopaateiksi, kuten vaikka Liisa Sulkakoski

Antibiootti, jota taas lapsille syötetään lähes joka lääkärikäynnillä, altistaa tutkimusten mukaan mm. viisinkertaiselle tulehtumis-riskille, diabetekselle, levottomuudelle, allergioille, syövälle. - Asiaa paljon tutkinut/kirjoittanut Prof. Pentti Huovinen

Nykyisellä antibioottien kulta-aikana, nämä sairaudet ovatkin lisääntyneet räjähdysmäisesti, mutta sillä onkin suuri kaupallinen vaikutus. Nämä yleiset tulehduskierteet loppuu silloin, kun lääketeollisuus ei ole enää se tärkein asia, vaan terveys.

- Silloin puututaan oikeisiin ruokavalioihin, ja tuetaan kehon omaa parannusjärjestelmää ja lääkepurkkiin tartutaan vain vakavissa tiloissa. Nykyinen järjestelmä enemmänkin juuri tuhoaa sen vastustuskyvyn tai haitat tuo uuden lääkkeen tarpeen ja oravanpyörä on valmis. Perheet jotka jo nyt käyttävät näitä vaihtoehtoja, käyvät harvoin lääkäriasemilla.  

1. HOMEOPATIA on EU:ssa lääkkeellistä hoitoa, jota valvoo Lääkelaitokset - MYÖS SUOMESSA. Tämä lääkkeellinen määritys löytyy EU direktiivistä.

2. AKUPUNKTIO eri muodoissa on yksi maailman käytetyin hoito. Miksi se Suomessa tai tarkoituksenmukaisella tutkimuksella olisi plaseboa? Akupunktio tai homeopatiankaan vaikutukselle tai kaupallisuudelle ei ole löydetty ehkä länsimaissa ymmärrettävää tieteellistä kaavaa - mutta ongelma on enemmänkin katsojan silmissä.  Se että akupunktio ja homeopatia käytännössä parantaa sairauksia, niin myös WHO eli maalimanterveysjärjestö ohjeistuksissaan suosittaa niiden käyttöä  – myös Suomeen.

Eniten USKOMUSTA Suomessa edustaa juuri nämä eri koulukuntien edustajat, vastaväittäjät/skeptikot.