Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Kommentoitu viesti

Ihmettelijä

#567 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

18.05.2011 14:22

#565: antivihreä - Re: Re: Re: Re: Re:

No kyllä siinä on jollain kriteerit hukassa, jos pitää jokaista suomalaisen tekemää hyökkäystä maahanmuuttajaa kohtaan rasistisena tekona. Rasismia se on jos teosta jollain tavalla ilmenee, että uhri on valittu ihonvärin, rodun tai muun sellaisen perusteella. Ja sama juttu tietysti päin vastoin.

Vastaukset

antivihreä

#571 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-05-18 16:08:50

#567: Ihmettelijä - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Tässä adressissahan nimenomaan yritetään leimata keksityn tarinan varjolla suomalaiset rasisteiksi. Vähän samaan malliin, kuin aikoinaan somalitytön työntäminen junasta. Siitäkään tapauksesta ei ole edelleenkään mitään todisteita, mutta se ei estänyt Helsingin Sanomia syyllistämästä kaikkia suomalaisia rasisteiksi pitkän aikaa.

Kaksinaismoralismi on se mikä minua raivostuttaa Paloman kaltaisissa populistipyrkyreissä. Miten ihmeessä maahanmuuttajien törkeät väkivallan teot ovat aina rasismivapaita yksittäistapauksia, kun kuitenkin koko Suomi on ilmeisesti vastuussa jonkun känniääliön mahdollisista rasistista huuteluista?

En tosin usko adressissa kuvattua tapahtumaa tapahtuneeksi, niin paljon ovat palomat ja kumppanit lähiaikoina keksineet kammottavia rasismiuutisia.