Suomen jääkiekkojoukkue - ota kantaa rasismiin

Kommentoitu viesti

Ville

#568 Re: Re: En tajua logiikkaa

18.05.2011 14:42

#566: Ihmettelijä - Re: En tajua logiikkaa

En suoraan sanottuna jaksa. En katso sitä tarpeelliseksi. Enkä ainakaan pyri kilpailemaan kenenkään kanssa allekirjoitusten määrässä.

Adressien teko luettelemistani asioista olisi samaa jeesustelua kuin tämäkin adressin sisältö. Tulkintani mukaan luettelemani asiat ovat yhtä irrallaan toisistaan, kuin katson tässäkin adressissa mainittujen tapahtumien olevan.

Jos lähtisin rustaamaan adresseja, niin enkö siinä tapauksessa toimisi siten, josta aiemmin osoitin kriittisen kommentin?

Vastaukset

Ihmettelijä

#569 Re: Re: Re: En tajua logiikkaa

2011-05-18 15:20:45

#568: Ville - Re: Re: En tajua logiikkaa

Mielestäni se, että addressilla on 9300 allekirjoittajaa osoittaa kuitenkin sen, että aiheelle on ollut tilausta. Sillä on nyt jo saatu jotain hyvää aikaiseksi kun se on herättänyt näinkin paljon keskustelua. Ja mikä parasta, puolesta ja vastaan. En näe, että mistään aiheesta addressin tekeminen on turhaa. Jos se ei ihmisten mielestä ole tarpeellinen niin sitten se ei saa yli 9000 allekirjoitusta. Itse en lähtisi parjaamaan 9000 allekirjoitusta saanutta addressia vaikka en näkisi sitä tarpeellisena. Jättäisin sen allekirjoittamatta ja toteaisi, että pohjimmiltaan hyvä asia saa kannattajia..