Oikeus itsensä tai lapsensa hoitamiseen säilyttävä.

Kommentoitu viesti

Tiedemies

#92 Vaihtoehtoisia hoitoja ei ole eikä vaihtoehtoista lääketiedettä.

29.10.2013 17:30

Kuten otsikko sanoo, on olemassa vain lääketiede ja lääketieteellinen hoito.

Ei ole olemassa kiinalaista, itämaista, afrikkalaista tai muuta vastaavaa lääketiedettä on vain lääketiede ja siihen kuulumattomat liiketoimet ovat uskomushoitoa. Ainakin niin kauan että niille saadaan lääketieteellistä näyttöä.

Liki samoin sanoin ei ole olemassa vaihtoehtoisia hoitoja, varsinkin koska tuollainen nimi on varsin harhaanjohtava ja esimerkiksi diabeetikot tarvitsevat insuliininsa eivät käärmesalvaa tai rukousta tai muita loitsuja. Lääketieteellisen hoidon ulkopuolelle jäävä liiketoiminta on siis uskomushoitoa enintään hemmotteluhoitoa ei siis edes täydentävää, vaan hemmotteluhoitoa.

Vastaukset

Realisti

#96 Re: Vaihtoehtoisia hoitoja ei ole eikä vaihtoehtoista lääketiedettä.

2013-11-05 07:08:59

#92: Tiedemies - Vaihtoehtoisia hoitoja ei ole eikä vaihtoehtoista lääketiedettä. 

 Tiedemies ei ole useinkaan tiedemies vaan järjestelmän mies, kuten tässä esiintyvä taho hyvin edustaa.

Meillä Suomessa on ennemminkin vaihtoehtoina KAUPALLINEN lääketiede, -hoito tai sitten tämän kaupallisen lääketieteen edustajien toimesta sorrettu: KEHO TUKEVA hoito.

Kaupallisuus yleensä voittaa järjen ja siksi lääketeollisuus on nykyisin maailman suurin bisnes. - Mutta myös sairastuttava, saastuttavin ja kovin korruptoitunut. "Tutkitun tai tieteellinen" nimissä myydään paljon sontaa, johon ihmisiä sairastuu ja kuolee Suomessakin turhaan päivittäin. Mutta näissä toimissa tämä "tiede-protokolla" suojaa.

Ei ketään taas oikeasti häiritsisi ihmisten "turhat" käynnit ns. vaihtoehtohoitojen luona, jos ne ei oikeasti olisi toimivia hoitoja.  Mutta kun ne toiminnallaan alentavat näiden lääkäreiden ja tiedemiesten korkeaa asemaa, niin se muuttuukin jo ongelmaksi.

Kokeilkaa näitä kehoa tukevia hoitoja rauhassa ja vetäkää siitä sitten johtopäätöksiä. - Se on niin helppoa.