Oikeus itsensä tai lapsensa hoitamiseen säilyttävä.

Kommentoitu viesti

Hannu-Hanhi

#98 Re: Humpuukia

06.11.2013 13:06

#97: Roope-setä - Humpuukia 

 Roope-Setä on käynyt vain yhdenlaista koulua. Jos ajatusmaailma on suppea tai kuvittelee tievänsä kaiken, niin silloin ei ole usein muuta tietä kuin tuomita eritavoin toimijat tai ajattelvia. Fanaatikot/ tuomitsijat ovat aina olleet maailmalla pahan alku.  

Homeopatiaa, joka on yksi maailman käytetyin hoitomuoto, valvoo suomessakin Fimea eli Lääkelaitos. Joten Roope-Sedän kannattaa ottaa nyt sinne ensin puhelu. - Niin tulee hiukan lisää oppia.

Toisessa vaihessa, mene ensi kerran kun sairastut vaikka flunssaan, virtsa-, poskiontelotulehdukseen, ym., niin homeopaatrin luokse. Homeopatialla puolustuksesi herää ja sairaus poistuu 1-2 vrk:ssa, eikä tule tulehduskierrettä.

 

 

Vastaukset

Roope-setä

#99 Re: Re: Humpuukia

2013-11-06 13:30:11

#98: Hannu-Hanhi - Re: Humpuukia

Koskaan en ole tulehduskierteeseen joutunut ja lääkehoitoja vaatineet sairaudet olen selättänyt "yhdessä tai kahdessa vuorokaudessa". Pitäisikö 1. tyypin diabeetikkona kokeilla myös homeopaattisia hoitoja insuliinilääkityksen sijaan? Ruotsissa oli surullisenkuuluisa tapaus, kun vanhemmat eivät suostuneet lääkitsemään lastaan, vaan pistivät homeopaattiseen yrttikylpyyn. Eikä mitään, kuoli sitten komplikaatioihin.