Oikeus itsensä tai lapsensa hoitamiseen säilyttävä.

Kommentoitu viesti

chrisse

#106 Hoidon laiminlyönti

14.11.2013 14:20

Aikuinen ihminen sairastuttuaan hoitakoon tai jättäköön sairautensa hoitamatta. Kun lapsi sairastaa voidaan katsoa heitteillejätöksi kaikenlainen uskomus lääkintä kuten homeopatia ym.

Vastaukset

Asiasta jotain tietävä.

#107 Re: Hoidon laiminlyönti

2013-11-14 17:28:57

#106: chrisse - Hoidon laiminlyönti 

 Lasten yleisin hoito on antibiootti - lähes joka räkätautiin. Antibioottien tutkitut haitat: Antibioottikuurin jälkeen on viisinkertaisesti suurempi riski sairastua tulehdukseen, kun ennen antibioottia. Siinä suurin syy korvatulehduskierteeseen. Myös allergiat, levottumuudet, diabetes, syöpä kuuluvat antibioottien tutkittuihin ja tiedettyihin haittoihin. Nämä sairaudet ovatkin lisääntyneet moninkertaiesti näinä antibioottien kultaikoina. - Tämäkö on sitä tutkittua ja oikeaa hoitoa?? 

Käytännössä homeopatia parantaa esim. korva-, keuhkoputkentulehdusken tai flunssan useimmiten1-2 vrk:ssa. Uskoi siihen tai ei - eikä haittavaikutuksia ole. Tämä tosiasia ei vain uskomushoitoväitteillä muuksi muutu. Lääkäreiden nykyään tarjoama hoito liian usein vain sairastuttaa. Sillä on kyllä työllistyttävä vaikutus, mutta kovin epäeettinen. Sille täytyy olla kaikilla vaihtoehto mahdollisuus.