Oikeus itsensä tai lapsensa hoitamiseen säilyttävä.

Kommentoitu viesti

höhhöh ja hahhah

#109 Luulin, että ollaan jo uudella ajalla

14.11.2013 19:11

En allekirjoita. Sen sijaan allekirjoittaisin adressin, että haluan kieltäytyä vaihtoehtohoidoista ja -lääketieteestä. Nythän kuka tahansa voi esiintyä suurena parantajana vaikka työntämällä korvaan kynttilöitä, pistämällä neuloja mihinkä sattuu ja kuka tahansa voi tilata ihmelääkkeitä, joiden sisällöstä ei ole mitään tietoa eikä mitään varmuutta. Luulin, että tieteen vallankumous olisi tuonut rationalismin ja empirismin jo tähän mennessä arvoihimme, mutta näköjään elämme tässä suhteessa vielä mitä syvintä keskiaikaa. Menkööt huuhaan mukana, jotka haluavat, mutta älkööt sitten palatko yhteiskunnan tarjoamiin tiedepalveluihin, jos ne niin huonoja sitten ovat. Mutta surettaa lasten puolesta. Huoltajahan on mm. lapsensa edun valvoja, joten on aika iso vastuu näissä asioissa huoltajalla. Mulla ei ole omasta eikä lasteni puolesta mitään pahaa sanottavaa suomalaisesta lääketieteestä, lääkkeistä eikä rokotteista. Omat vaivani olleet semmoisia, ettei niistä ilman kemiaa olisi selvitty ja vaikka kuinka olisin vetänyt inkivääriä tai narsinut voikukan juurta, niin en kyllä tässä nyt kirjoittaisi.

Vastaukset

Asiasta jotain tietävä.

#110 Re: Luulin, että ollaan jo uudella ajalla

2013-11-15 06:08:41

#109: höhhöh ja hahhah - Luulin, että ollaan jo uudella ajalla 

 Tämä on juuri se suurin epäkohta Suomessa. TIETÄMÄTTÖMYYS. Ihmisillä on "uskonnollinen" vakaamus johonkin tietämäänsä filosofiaan, kuten esim. lääketieteeseen eikä sitten voida tai edes halua ymmärtää muita aloja.

Siksi homeopatiat pitäisi Suomessa ottaa mukaan lääkäreiden koulutukseen, kuten muuallakin Euroopassa. Silloin tieto ja ymmärrys tavottaisi laajemman ammattikiunnan ja yhteistyö potilaiden hoidossa toimisi.