Kehitysvammaisia käytetään hyväksi työelämässä

Kommentoitu viesti

Luoja mitä koohellusta

#3 Eläkkeellä olevat

18.06.2011 09:12

Tuo raha on eläkkeen päälle tulevaa rahaa, eli toimeentuloon pikkuinen lisä. Työt loppuvat hyvinkin nopeasti, mikäli lähdetään maksamaan palkkaa veroineen, sosiaaliturvamaksuineen, silloin ei riitä että on tunnollinen "pöytien pyyhkijä" Älkää nyt pilatko tätä työnteon iloa näiltä kahdeltatatuhannelta.

Vastaukset


Vieras

#4 Re: Eläkkeellä olevat

2011-06-18 10:19:07

#3: Luoja mitä koohellusta - Eläkkeellä olevat

Ei tarkoitus ole pilata kenenkään työiloa, vaan saada palkkaa, sitä voi saada eläkkeen verran ilman, että verottaja on siinä kimpussa. Se olisi tavoite, ei 100-200 euroa jonka nämä avotöissä olevat itsekin tiedostavat, on toki onnellisessa asemissa olevia jotka saavat palkkaa juuri tuon eläkkeen verran ja ovat erittäin tyytyväisiä.

Toisekseen esim työkeskuksessa olevat, jotka saavat aivan nimellsitä (palkkaa) työsuusrahaa, kun saisi edes sen ruokarahan pois, (kaikissa kunnissa se ei ole käytössä )

Vielä missä on työterveydenhuolto? sekä avotyöntekijöiltä ja työkeskuksissa olevilta, jos työkeskuksissa kävisi sairaanhoitaja säännöllisesti huomattaisiin varmaan esim, verenpaineet , sokerit jne nopeammin, he itse näitä oireita tuskin edes havaitsevat.

hyvä havainto, Sherlock

#117 Re: Tunnollinen pöytien pyyhkijä

2014-07-29 12:16:19

#3: Luoja mitä koohellusta - Eläkkeellä olevat

Oikein! Se, että kehut häntä maasta taivaisiin, ei taio taloudellisia varoja hälle pesemään pyykkinsä tai tuomaan ruokaa kotiin.

Tässä voimme olla yhdessä yhtä mieltä; hyvinvointivaltiomme on rajusti epäoikeudenmukainen.