Adressi Suomen pelimonopolin toimintaa vastaan

Kommentoitu viesti


Vieras

#88 Re: huhhuh

05.07.2011 20:29

#87: Newar - huhhuh Mitenköhän tuo vastuullisuus näkyy ja missäköhän se on noteerattu. Suurin osa noista vastuullisuustoimista on suoria kopioita ulkomaisilta peliyhtiöiltä. Ainoa poikkeus taitaa olla nuo yöhön liittyvät hommat.

5000 euron katto. Tarkkaan harkittu. Ei vaikuta oleellisesti tulokseen, mutta voi käyttää väitteeseen vastuullisuudesta. Samaan aikaan useilla ulkomaisilla yhtiöillä tuo katto on 1000$. Ray:n kyky tarjota varsinaisille harrastajille riittäviä puitteita, tarkoittaa, ettei pelaajia, jotka tuolla tasolla peleisi, löydy.Onhan tuo todella merkittävä haittojen poistaja, kun tavallinen persaukinen ei voi pelata kuin 60 000 eurolla vuodessa. Eräs tekijä, joka hieman rajoitti automaattien käyttöä peliongelmaisilla oli, kun ei kehdannut vaihtaa kokoajan lisää, jolloin muut näkivät, kuinka paljon hävisi. Onneksi tuohonkin ongelmaan löytyi ratkaisu, kun nyt voi kortilla tyhjentää koko tilinsä, eikä kukaan kiinnitä siihen huomiota. Vastuullisuutta totta tosiaan. Kaikki keinot, jolla ihmiset saataisiin pelaamaan mahdollisimman paljon, on käytetty ja lisää yritetään keksiä.

 

Vastaukset


Vieras

#123 Re: Re: huhhuh

2011-07-09 09:45:23

#88: - Re: huhhuh 

 "panic-button", Tupas-tunnistautuminen,  tappiorajat, pelikieltojärjestelmä, kulutusrajat, online-tuki. Tässä Mark Griffithsin mainitsemia