Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#29260 Ylen antavaa vedätystä

21.02.2014 20:24

Voi tuota ylenantavaa propagandaa perjantai-illan a-studiossa, ei sitten minkäänlaista tasapuolisuutta. Varmuuden vuoksi toimittajat päästivät ohjelmaan vain Soinin yksinään, puhumaan nykyisen lain säilyttämisen puolesta.

Ennen toimittajat ovat olleet ammattitaitoisia, he ottivat huomioon kummankin kannan, sehän heidän tehtävänsä tulisi ollakin. Nyt nuo onnettomat ns.toimittajat olivat ohjelmassa paahtamassa vain omaa kantaansa, vierailevien säestäjien lisäksi. Kaiken lisäksi vain omatekoisia, asianosaisten itsensä laatimia galluptuloksia esittelivät, eivät sellaisten lehtien, jotka näyttivät toisenlaista tulosta.

Oli todella räikeä vedätys, harvoin näkee tuollaista... Soinia en ole ennen äänestänyt, mutta voi olla, että varmuuden vuoksi nyt pitää äänestää, kun nuo muut ovat menettäneet kokonaan moraalinsa.

Vastaukset


Vieras

#29263 Re: Ylen antavaa vedätystä

2014-02-21 20:38:14

#29260: - Ylen antavaa vedätystä

Ihan samoihin asioihin kiinnitin huomiota, oli ihan ylelle ominaista puolueellisuutta, mielipidemuokkausta.
Olen päättänyt olla äänestämättä henkilöä, joka ei puolusta perinteistä avioliittolakia. Voi aikoja, voi tapoja.


Toimittajat manipuloivat katsojia

#29274 Re: Ylen antavaa vedätystä

2014-02-22 00:30:47

#29260: - Ylen antavaa vedätystä

Kyllä, sain ko. ohjelmasta saman vaikutelman. Toimittajat aivan selvästi halusivat edistää "tasa-arvoista" lakialoitetta. Soinia haluttiin grillata ja saada alakynteen.Soinin kannalta tilanne oli epäreilu, koska hänellä oli vastassa monta lakialoitteen kannattajaa. Tilanne olisi ollut tasaväkisempi, jos esim. Oinonen olisi ollut mukana ohjelmassa Soinin kanssa vastaamassa kysymyksiin.

Kirjoitin Ylen johtohenkilöille spostia ja kysyin että eikö Ylellä ole tärkeämpää kerrottavaa kuin jatkuva homomyönteisyys kuukaudesta toiseen.Samoin kysyin että onko Ylestä tullut Setan äänitorvi. Sain vastauksen eräältä johtohenkilöltä spostissa. Kehoitan muitakin antamaan palautetta Ylelle, koska meillä on siihen oikeus Yleisradioveron maksajina.