Turkistarhaus kiellettävä!

Kommentoitu viesti

Faktat ymmärretty

#420 Re: Toivon vaan että edes yksi ihminen ymmärtäisi tämän jälkeen faktat. sen jälkeen olen työni tehny

24.07.2011 12:59

#419: puolesta - Toivon vaan että edes yksi ihminen ymmärtäisi tämän jälkeen faktat. sen jälkeen olen työni tehnyt 

 

Kyllä käy sääliksi isääsi. Kun vielä ajattelee, kenen hyväksi isäsi loppujen lopuksi raataa niin vielä enemmän käy sääliksi. Turkiksethan menevät yleensä hienostoihmisille - jotka eivät ehkä eläissään ole tehneet hetkeäkään ruumiillista työtä - ulkomaille koristeiksi lämpimien maiden yöbailuihin, coctailkekkereillä snobbailevien kaulushörhelöihin ym. Isäsi raataa siis lähinnä ökyrikkaiden hyväksi, jotka tuskin tuntevat empatiaa isääsi kohtaan, muutenhan maksaisivat todella kunnon hinnan turkiksistaan, jolloin eläinmäärä voisi olla pienempi ja se vähentäisi työtä ja parantaisi eläinten oloja. Sääliksi käy isääsi tosiaankin ja toivottavasti et jatka jalanjäljissään, maailmassa kun olisi paljon tarpeellisimpiakin töitä.

Turkistarhaiskuista en ole lukenut tiedotusvälineistä enää juuri ollenkaan vuosikausiin, eivätkös eläinten vapautukset ole jo historiaa ja korvattu kuvaamisilla?

Vastaukset

norpanahka-asunainen

#421 Re: Re: Toivon vaan että edes yksi ihminen ymmärtäisi tämän jälkeen faktat. sen jälkeen olen työni t

2011-08-03 15:20:40

#420: Faktat ymmärretty - Re: Toivon vaan että edes yksi ihminen ymmärtäisi tämän jälkeen faktat. sen jälkeen olen työni tehny

eivät ole historiaa ikävä kyllä eivätkä kettutytötkään multa saisivat ilmaiseksi rauhoitettujen eläimien turkkeja ja nahka-asuja.


Vieras

#423 Re: Re: Toivon vaan että edes yksi ihminen ymmärtäisi tämän jälkeen faktat. sen jälkeen olen työni t

2011-08-18 09:46:11

#420: Faktat ymmärretty - Re: Toivon vaan että edes yksi ihminen ymmärtäisi tämän jälkeen faktat. sen jälkeen olen työni tehny 

 On lapsellista kuvittelua, että turkikset ja nahka olisivat vain hienostelevien rikkaiden hyödykkeitä. Esimerkiksi turkisreunaisia toppatakkeja näkee ihan tavallisilla ihmisillä. Lisäksi turkiksista maksetaan hyvin. Suomalaisia turkiksia arvostetaan maailmalla. Niillä tienaa huomattavasti paremmin kuin ruoantuottamisella. Mietinkin usein, että onko perisuomalainen kateus kaiken tämän parjaamisen ja terrorin takana. Ihmettelen myös kommenttiasi, että tarhaiskut olisivat historiaa. Niistä kun saa lukea lehdistä tämäntästä ja myös nämä kuvaukset ovat osa niitä.

En ole itse turkistarhaaja enkä siten tiedä tarhojen työtaakkaa ja arkirutiineja. Terrorismin pelon ja henkisen paineen kyllä ymmärrän ja siksi toivonkin numeron 419 isälle jaksamista!