Adressi Suomen pelimonopolin toimintaa vastaan

Kommentoitu viesti

saski

#162 Voi voi..

26.07.2011 19:45

Paljonko niistä pöytäpeleistä ja automaateista sitten pitäisi voittaa, että ollaan tyytyväisiä? Joskus käyn RAY:n pelisaleissa pelailemassa kympin tai pari. Saattaa siinä vieressä istuvalle pamahtaa ruletista päävoitto, mutta omien rahojeni loppuessa hän onkin jo pelannut voittonsa ja menee vaihtamaan lisää..Ahneella on "likainen" loppu. Ja sitä paitsi, kokeile itse omakustanteisesti väsätä peliautomaatti, josta pelaaja voittaa aina. Tuskin takapuoli kestäis kovin kauaa sitä raha-automaattina missään pitää?

Ja näillä Valavuoren kohkailluilla (ei pelkästään tästä aiheesta) voi heittää vesilintua...

Vastaukset


Vieras

#163 Re: Voi voi..

2011-07-26 21:10:14

#162: saski - Voi voi..

Ei tämän adressin allekirjoittajien tarkoitus ole tukea Valavuorta, vaan puolustaa yksittäisten ihmisten oikeuksia tällä sektorilla, ennenkaikkea ns. taitopelien kohdalla. Ei täällä varmaan kukaan ole itkenyt siitä, että pelikoneista ei jää voitolle, vaan esimerkiksi veikkauksen palautusprosenteista, jotka ovat toistakymmentä prosenttia huonompia, kuin kilpailijoilla ja olivat vielä huonompia, ennenkuin ulkomainen kilpailu pakotti nostamaan niitä.


Vieras

#164 Re: Voi voi..

2011-07-26 21:24:59

#162: saski - Voi voi..

No ny on kyllä ymmäretty adressin idea niin väärin kun vain mahdollista.

Tolla ajetaan lähinnä vapautta valitaminkä yrityksen tarjoamia pelejä pelaa, ettei pakoteta ihmisiä pelaamaan valtion hallitsemalla monopoli yrityksellä niin kuinPohjois-Koreassa.

Sama asia kun sinulle sanottaisiin että et saa enää tehdä ruoka ostoksiasi Lidl:ssä vaan tästä edespäinkäyt ainoastaan Prismassa.

Ongelma ei ole siinä että peleistä voittaisi liian vähän, eikä noita mainitsemiasi automaatteja ja pöytäpelejä voi pelata missään voittollisesti pitkällä aikavälillä, mikä pitäisi olla selvää.

Ideana tässä on enimmäkseen turvata internetissä tapahtuvia pelejä kuten nettipokeria ja vedonlyöntiä, joita on mahdollista pelata voitollisesti pitkällä juoksulla. Täten monien ammatti/tuottoisa harrastus vaarantuisi.