EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Terminatus

#216 Rikosilmoitus ja kantelu oikeuskanslerille tekeillä

16.04.2014 14:02

Poliisia pyydetään tutkimaan syyllistyykö Itella asiassa rikokseen. Selin olevan henkilön ikä ei ole selvillä. Jos kysymyksessä on alle 18 vuotias henkilö teko täyttää sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan esittämisen. Sukupuolisiveellisyyttä loukkaava markkinointi on kyseessä ainakin.

Rikoslaki 17 luku 20 §

"Joka ansiotarkoituksessa yleistä pahennusta herättävällä tavalla julkisesti ilmoituksessa, esitteessä tai julisteessa tai muulla tavoin mainostaen tarjoaa myytäväksi tai esittelee
kuvan, kuvatallenteen tai esineen, joka sukupuolisiveellisyyttä loukkaavana on omiaan herättämään yleistä pahennusta, on tuomittava sukupuolisiveellisyyttä loukkaavasta markkinoinnista sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi."

Pornokuvien ja homoerotiikan pakottaminen valtion toimesta loukkaa myös useita ihmis- ja perusoikeuksia. Yksityinen yritys voi harjoittaa mitä laki sallii mutta valtio ei voi pakottaa ihmisiä katselemaan tai vastaanottamaan tällaisia kuvia. Kanteluun on erittäin paljon perusteita.

Monessa länsimaassakin tällainen julkaisu olisi ennen kuulumaton. Asiasta pitää nostaa iso haloo ja näyttää kaapin paikka. Uskovien ja muidenkin jotka tällaiset eivät siedä, on nyt syytä tömistellä niin että nähdään paljonko tässä maassa on meitä jotka tätä eivät hyväksy.

Kiitos. Siunauttua Kristuksen kärsimyksen ja Ylösnousemuksen juhlaa. Jeesuksen Nimessä Itella tehköön parannuksen saastaisuudestaan ja perukoon tuon iljettävän aikeensa.

Paholainen johdatti ja kiihotti tuon teon Pääsiäisen alle jotta se loukkaisi mahdollisimman paljon, mutta Kaikkivaltias joka on Taivaassa, nauraa. Hänellä on viimeinen sana.

Vastaukset

Kaikkea ei pidä sallia taiteen nimissä

#269 Re: Rikosilmoitus ja kantelu oikeuskanslerille tekeillä

2014-04-17 09:14:26

#216: Terminatus - Rikosilmoitus ja kantelu oikeuskanslerille tekeillä

Kiitos, jos kantelu on vireillä !  Rukoilen sille siunausta !