EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

aippa

#272

17.04.2014 09:34

Kyllä on taas lapsellista toimintaa aikuisilta ihmisiltä. Jos ei nämä postimerkit miellytä, ei niitä ole myöskään pakko ostaa. Noin ahdasmielisille junteille löytyy varmasti Itellan valikoimista ihan riitävästi "normaaleja" postimerkkejä.

Vastaukset

"Pikku-Hukka"

#2139 Sekin on hyvä muistaa...

2014-06-10 09:01:04

#272: aippa -

...että nykyisin postinkulku luistaa  hyvin-miltei suurin osa siitä- Itellan ns. postimaksusopimuksin- katsokaapa vaan seuraavaa netti-,tai puhelinlaskukuortanne. Näyttekö siinä yhtään merkkiä?

Sukulaisille ja tuttaville lähetetään ´meilejä´,twittereitä, face-bookpäivityksiä,kännykkäviestejä yms.sähköistä viestintää. Postikortteja kaikki eivät lähetä enää edes jouluna  ja oikeiden kirjeiden kirjoittaminen on´nykyään jo erikoisharrastuksen asemassa.

´Ulkomaankirjeenvaihtaja´ on nykyään sekin jo suurinpiirtein samanlainen nimitys kuin ´lämmittäjäoppilas´rautateillä, tai ´pursimies´laivastossa´...

Olen #272:n kanssa täysin samaa mieltä ( jopa vielä enemmän samaa mieltä) siitä, että kyllä  koko tämä postimerkkikiista on jo nyt erittäin vahva ehdokas ja aivan  varma ennakkosuosikki  ´Suomen typerin julkinen kiistanaihe´-kilpailuun.

Vapaaehtoisten itsensänolaajien lista odottaa nimiä...