EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Vapaamielinen

#315 Hyvä Itella!

17.04.2014 20:19

Täällä pieni marginaalinen jeesustelijoiden vähemmistö parkuu. Ei auta mitään. Mitä enemmän itkette, sen suuremman näkyvyyden Tom of Finland -postimerkit tulevat saamaan. Joten jatkakaa vaan samaan malliin!

Tosiasiassa Tom of Finland -postimerkit on maailmallakin niin HOT, että jopa Intiasta saakka on tullut ennakkotilauksia JO NYT, vaikka merkit tulevat myyntiin vasta 5 kuukauden päästä!

Vastaukset

J

#320 Re: Hyvä Itella!

2014-04-17 20:39:24

#315: Vapaamielinen - Hyvä Itella!

"Pieni marginaalinen Jeesustelijoiden vähemmistö parkuu" on nyt aika kaukana tästä tilanteesta. :D Katsotaan kuinka pieni se vähemmistö on vaikka viikon tai kuukauden päästä, kunhan tämä adressi saa näkyvyyttä vielä lisää. Ja toki tässä nuo postimerkitkin sitten väkisin saavat sitä näkyvyyttä jollakin tapaa, mutta teemme parhaamme ettei se ainakaan ole positiivista. Ja kyllä, jatkamme samaan malliin. Tässä ei ehkä pädekään se "kaikki julkisuus on hyvästä".

 

Tosiasiassa Tom of Finland - ällötykset on maailmallakin niin "HOT" että ne liberaalit siellä ihan jo luulevat että tämä on hienoa taidetta. Kyllähän noita saattaisi mennäkin, jos julkaistaan, minä ainakin ostan niin paljon kuin käsiini saan ja poltan. :)