EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Äly Hoi

#1227 Lainaus eräästä blokista

02.05.2014 19:10


UUTISKATSAUS: ”Vasemmiston työntö aikuisen ja lapsen väliseen seksiin”, Charisma News, 29.4.2014

”Entisen lapsinäyttelijä Michael Egan'in järkyttävät väitteet avoimesti homoa X-Men elokuvan ohjaajaa ja tuottajaa Bryan Singer'iä vastaan ovat lamauttaneet Hollywoodin suhteelliseen hiljaisuuteen. Minä sanon 'suhteellinen hiljaisuus' koska ellei hän olisi katolilainen pappi, relativistisen vasemmistolaisen väärä kerronta on, että homomies on aina uhri ja ei koskaan uhreja aikaansaava.”

”Siitä huolimatta, tämä uusin episodi on jälleen kerran suunnannut valokeilan vakiintuneeseen yhteyteen homoseksuaalisen elämäntavan/liikkeen ja pedofilian kesken – yhteys joka, huolimatta 'progressiivisista' kieltämisistä päinvastaiseen, piilottelee selvästi näkyvillä.”

Kuinka monta prosenttia homoseksuaalisista miehistä saalistaa alaikäisiä teinipoikia?

”... tutkimus, joka on julkaistu vasemmalle kallellaan olevassa seksuaalisen käyttäytymisen arkistossa (Archives of Sexual Behavior) yli 200 tuomitusta pedofiilista ja pederastista. Se havaitsi että ”86 prosenttia miespuolisten kimppuunkävijöistä kuvailivat itseään homoseksuaalina tai biseksuaalina.” Tämä osoittaa, kuten Family Research Council'in Peter Sprigg huomauttaa, että 'homoseksuaalit tai biseksuaalit miehet ahdistelevat suunnilleen 10 kertaa todennäköisemmin lapsia kuin heteroseksuaaliset miehet'.”

”Yhteys homoseksuaalisen hyväksikäytön ja gay-identiteetin välillä on kiistämätön. Vaikkakaan ei läheskään kaikki gay-tunnistetut miehet ja naiset ole lasten hyväksikäyttäjiä tai olleet itse hyväksikäytettyjä lapsina, todennettavissa oleva tosiasia on, että hälyttävän suuri osa heistä on hyväksikäyttäjiä ja olivat itse hyväksikäytettyjä. Kuten useimmat seksuaalisen hyväksikäytön muodoista, sykli on noidankehämäinen. Syntynyt tuollaiseksi? Ei suuresti. Tehty tuollaiseksi? Surullista kyllä, se näyttää siltä.”

”Mutta yhtä huolestuttavaa on se tosiasia, että monet näkyvimmistä LGBT-aktivisteista maailmanlaajuisesti ovat joko avoimesti vahvistaneet tai antaneet epäsuoran hyväksyntänsä sille mitä vasemmisto kaunistelevasti kutsuu 'sukupolvien väliseksi läheisyydeksi' (lue: lapsiraiskaus).”

Presidentti Obaman hallintoa ei voida laskea mukaan niihin jotka suojelevat nuoria lapsia näiltä gay-saalistajilta. Presidentti on nimittänyt nälkäisen ketun suojelemaan kanalaa!

”15-vuotias lukion toisen vuoden opiskelija kertoi opettajalle että hän oli harrastanut homoseksiä 'vanhemman miehen' kanssa. Ainakin lakisääteinen raiskaus tapahtui. Fox News raportoi että opettaja rikkoi osavaltiolakia, jossa vaaditaan, että hän kertoo hyväksikäytöstä. Tuo entinen opettaja, Kevin Jennings, on presidentti Obaman 'turvallisen koulun tsaari (safe school czar)'.”

Vastaukset


Vieras

#1228 Re: Lainaus eräästä blokista

2014-05-02 23:11:58

#1227: Äly Hoi - Lainaus eräästä blokista

Mainio lähde tuo Charisma News. Hihhulirasistien satukerho. Jenkkilän vastine Perussuomalainen-lehdelle.