EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

JuhaniH

#1571 Re: Tottahan P Haavisto tukee

17.05.2014 18:06

#1559: Suomi mihin meet? - Tottahan P Haavisto tukee

Ei taida homot olla vastaamassa lauantai-iltana näihin viesteihin. On otettu tukevat humalat ja menty homobaariin. On kai syytäkin juhlia, kun kuulemma Jarkko Nieminen on lähtenyt Tom of Finland-projektiin mukaan. Harmi vaan, että Jakken pelit olkaa tenniksessä olla pelattu. Tähän projektiin lähteminen on viimeinen niitti tennisprojektiin ja Jakke tulee tippumaan Ranskan avoimissa 1. kierroksella.

Suomi tosiaan on kristinuskon suhteen vajoamassa todella alas. Kristittyjä tosin vielä löytyy ja hurskaita sellaisia, mutta ev.lut. kirjon rivijäsenet alkavat luopua elävästä uskostaan; tosin eipä sitä kovin paljon ole heillä tainnut ollakaan.

Homoagenda näyttää väliaikaisesti voittavan ja Suomi profiloituu maailman homoystävällisimpänä valtiona. Se on surullista, kun on entinen Neuvostoliitto naapurina. Täältä on tehty paljon lähetys- ja avustustyötä Itärajan taakse ja mm. Neuvostoliiton vankiloihin ja henkensä kaupalla on moni sinne aikoinaan Raamattuja salakuljettanut. Venäjän juutalaisia on kovasti avustettu muuttamaan Israeliin.

Mutta 3. maailmansota tulee ja mitenkähän siinä Suomen käy. Kristityillä ei ole silti hätää, heillä on todellinen henkivakuutus voimassa, mitä kuoleman jälkeiseen olotilaan tulee. Suomen on profetioitu olevan kristinuskosta pitkälti luopunut valtio, kun Googin sota alkaa, siis 3. maailmansota. Mielenkiintoisia aikoja eletään. Jumala voi vieläkin tehdä suuria, eletään vielä armon aikaa. Kovin kauaa ei tätä ns. rauhanaikaa nähtävästi siltikään ole, vaan levottomuudet lisääntyvät.

Vastaukset


Vieras

#1573 Re: Re: Tottahan P Haavisto tukee

2014-05-17 18:17:51

#1571: JuhaniH - Re: Tottahan P Haavisto tukee

 

Kukaan ei viitsi ottaa vinksahtaneitä puskasta huutelujasi tosissaan.