EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Jeesuksen omainen

#1652 Tampereella Sodoman ja Gomorran kohtalo tänään

19.05.2014 18:30

#1650: -

 

Tampereella salamoi ja satoi valtavia rakeita. Näin Jumala rankaisi Tampereen sodomaista kaupunkia, joka aikoo antaa Vapriikki-museokseskuksesta tilat Postimuseolle, jonka avajaisnäyttely käsittelee ToF:n kirjeenvaihtoa!

Lopuksi taivas itki Tampereen syntien vuoksi. Vettä tuli kuin Esterin persiistä. Jumalalla on totisesti väkevät kyynelkanavat. Herran enkelitkin kusaisivat syntisten päälle. Hallelujaa.

 

 

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#1655 Re: Tampereella Sodoman ja Gomorran kohtalo tänään

2014-05-19 18:53:48

#1652: Jeesuksen omainen - Tampereella Sodoman ja Gomorran kohtalo tänään

"Jumalalla on väkevät kyynelkanavat"

Totisesti, totisesti. Silloin kun Herramme räjäytti Tshernobylin ydinvoimalan, taivaalta satoi (Jumalan kyynelkanavista) väkevää tappavaa radioaktiivista valkoista pölyä laajalti Euroopassa. Ja niin ihmiset vaelsivat (radioaktiivisessa) valkeudessa. Moni synnitön vauvakin kuoli tai epämuodostui äitinsä kohtuun. Ja hyvä Herramme näki, että niin oli hyvä. Näillä vauvoilla oli rauha Jumalassa ja Jumalan kanssa ja Hän auttoi heitä (=tappoi/epämuodosti heidät).

Ylistys sinulle Kristus. Ja ylistys sinun Isällesi, Israelin Jumalalle, joka kaikkivaltias on muttei synnittömiä vauvojakaan armahda kärsimykseltä ja kidutukselta. Vaan sallii näiden lähellä ydinvoimaloiden räjähdellä vaikka Hänellä olisi kaikkivalta estää sellainen. Mutta koska Herramme on hyvä, niin myös tuollaiset onnettomuudet täytyy olla hyviä. Älkää kyseenalaistako tätä. Vaan uskokaa mitä minä pappina teille pauhaan: Herramme on hyvä, vaikka sallii silmittömät kärsimykset! Tämä on totinen totuus koska se lukee Raamatussa. Raamattu on totta, koska se on hyvän Jumalamme sanaa. Tämä oli kehäpäätelmä, mutta sitä aivoton kirkkokarja ei tajua ja niin minä nauran partaani ja nostan papinpalkkaani ja aivopesen jatkossakin kirkkokarjaa uskomaan mitä hullumpia hullutuksia Raamatussa!