EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Häpeä Itelalle.

#1931 1926,lle

28.05.2014 05:28

Näissä postimerkeissä näkyy ihmisen (ja Suomen) allennustilaa, ja siksi Itellalle kuuluu yksin häpeä moisten merkkien myyntiin otosta.
Ekassa natsimielisyys yhdistettynä vihjaukseen antisemitismistä ja tupakointi. Toka sadomasokistinen vihjaus orja ja isäntä tyyliin ja vimpassa homopornoa. Tätä siis Itella pitää esimerkkinä kanssalisesta "identtiteetistä", sopivasta "moraalista" jne. Tuskin kukaan aikuinen itseään kunnioittava ihminen tai maa haluaisi leimautua näin.

Vastaukset

Regulator

#1933 Hupia Itellalle korkeintaan....

2014-05-28 10:01:29

#1931: Häpeä Itelalle. - 1926,lle

...tuo teidän herkeämätön ja hellittämätön merkkikiinnostuksenne. Kuka niistä yksinkertaisesti  jaksaisikaan paasata noin suurella asiaan kohdistuvalla kiinnostuksella kuin te !

Haluatteko ´suojella´ lapsia huonoilta vaikutteilta ?

Nykylapset eivät ole enää samalla tavalla  postimerkkeilystä kiinnostuneita, kuin esim. koululaiset vielä muutama vuosikymmen sitten olivat, eikä lapsille ja nuorille  ole enää pitkään  julkaistu mitään  kirjeenvaihtopalstojakaan (..valitettavasti) , niinkuin joskus " anno dazumahl  ", eikä 99% nuorista mitään kirjeitä enää kirjoittele, tai liioin mitään  kortteja koskaan ole lähettänytkään, eivätkä niin tee heidän vanhempansakaan  kuin korkeintaan isovanhemmille Jouluna.

HUOLENNE POSTIMERKKIEN TURMIOLLISESTA VAIKUTUKSESTA JÄLKIKASVUUNNE ON SIIS TURHA..

Sensijaan.... paasaamalla itse niistä noin tarmokkaasti saatatte ITSE herättääkin myös heidän kiinnostuksensa niitä kohtaan...Oletteko ajatellut sitä ?

Mitähän jos seuraisittekin sen sijaan  hieman sitä mitä oma jälkikasvunne netissä puuhastelee ja kyselisitte hieman millaisia vaikutteita he SIELTÄ saavat, niin siinä olisi kyllä enemmän asiaa kuin millään  täällä mesomisella ja paasauksella!

Jos taas  teillä itsellänne ei ole omia lapsia, niin huolenne merkeistä poistuu kokonaan vielä yksinkertaisemmin:

1.Lopetatte huolehtimisenne niistä merkeistä

2.Ette keskustele niistä enää mitään kenenkään kanssa, tai mistään syystä.

3.Ette osta niitä merkkejä

Näillä toimenpiteillä eliminoitte ja poistatte kokonaan merkkien vaikutusmahdollisuudenkin itseenne.