Vastustamme Espoonkartanon louhoshanketta !

Kommentoitu viesti

vähemmistön ehdoilla.

#7 niin ei tässä teidän tilaa olla viemässä?

30.05.2014 05:08

eli teidän hevoset tarvitsee kaupungilta nämä metsäalueet? sen minkä ITSE tarvitsette hevosten kasvattamiseen niin sen myös ITSE omistatte. aika naurettavaa että tuhannet ihmiset tarvitsee tätä louhosta ja 45 hevosta jyrää sen. ikävää tietysti on että se menee, mutta metropolimme kasvaa. suomessa kuitenkin tilaa on hevosille muualla, mutta mitä lähempänä louhokset ovat sitä tarvitsevia. sen halvemmaksi ja ympäristöystävällisemmäksi tämä tulee!!!

Vastaukset

Sirppu

#8 Re: niin ei tässä teidän tilaa olla viemässä?

2014-05-30 05:28:08

#7: vähemmistön ehdoilla. - niin ei tässä teidän tilaa olla viemässä? 

 

Juuri meidän tilaa ollaan viemässä, ei ainoastaan hevosten. Fagerängissä pääsee rentoutumaan kaiken kaupungin melskeen välissä ja hankkeen toteutimisen myöten tämä mahdollisuus katoaisi.

Vieras

#9 Re: niin ei tässä teidän tilaa olla viemässä?

2014-05-30 06:19:31

#7: vähemmistön ehdoilla. - niin ei tässä teidän tilaa olla viemässä?

 

Eli isot firmat voi taas tehdä mitä huvittaa, pienet jyrätään alta pois? Kyse ei ole mistään tuhansien ihmisten hyödystä, eikä miljoonista työpaikoista, vaan sijoittamisesta johonkin millä tehdään lisää rahaa. Kyse ei ole pelkästään yhdestä tilasta, vaan yhdestä suuresta metsäalueesta jonka tuhoaminen tulee vaikuttamaan todella moneen lähialueen asukkaaseen myöskin. Tilaa louhoksille on myös muualla, päättämässä asioista on nyt ihmiset jotka hyötyvät toisistaan rahallisesti, välittämättä muiden menetyksistä. Ai miten niin? Noh, kaikki on jo "kilpailutettu" valmiiksi, kiviaineksen ostajasta lähtien vaikka mitään ei ole valmiiksi vielä tehtykään. Niin, Esbogårdin päätoimiala on muuten maanviljely ja sekatilat, omistavat ison tallinkin ja käyttävät myös itse alueen maastoa ratsastamiseen.

Vee

#11 Re: niin ei tässä teidän tilaa olla viemässä?

2014-05-30 07:35:15

#7: vähemmistön ehdoilla. - niin ei tässä teidän tilaa olla viemässä?

Höpö, höpö. Ei ole ympäristöystävällista laskea louhoksen vesiä Espoonlahteen. Espoonlahti on erittäin matala lahti, joka erityisesti Porkkalan sillan pohjoispuolella on hyvin matalaa ja siten myös helposti haavoittuvainen. Mankin joki laskee Espoonlahden pohjukkaan juuri tuolle matalalle aluelle.

zilga

#22 Re: niin ei tässä teidän tilaa olla viemässä?

2014-06-05 20:50:47

#7: vähemmistön ehdoilla. - niin ei tässä teidän tilaa olla viemässä?

Kuule noista Espoon  metrotyömaista  saadaan louhetta ihan tarpeeksi, vaikka  Tampereelle saakka. Louhokselle ei ole sitten  minkäänlaista tarvetta ainakaan kahteenkymmeneen vuoteen. Kannattaa lukea vähän sanomalehtiäkin.

Mutta kun Ab:n osakkaat, keitä lienevät ja missä maassa mahtavat asustella,  tarvitsee riihikuivaa käteistä, teetätetään näitä älyttömiä tilauskaavoja ja - suunnitelmia  Espoon kaupungin virkailijoiden suosiollisella avustuksella.

Kehittäminen tarkoittaa kaava-asioissa ihan vaan mahdollisimman rahakasta kaavoittamista .