EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Kunnia ja kiitos kuuluvat yksin Jumalalle.

#1968 #1966lle

30.05.2014 15:25

Itsekkin eräässä vaiheessa ihmettelin Jeesuksen huudon merkitystä, mutta tiedätkö, se että Isä hylkäsi poikansa hetkeksi, sekin oli meidän vuoksemme. Ellei niin olisi tapahtunut, kuinka voisi Jumala/Jeesus koskaan ymmärtää sen huutoa, itkua ja särkyneisyyttä joka on hylätty. Yhdessä raamatun kirjassa Jumala sanoo, Hän vihaa hylkäämistä. Jeesus tuli ihmiseksi, meidän kaltaiseksemme kaikessa paitsi, että koska hänessä ei ollut syntiä, vain ja ainoastaan näin hän voi olla esikoinen kuolleistanousseiden joukossa. Jumala näkee sen sovituksen jonka Jeesus meistä antoi, ja niin meillä on pääsy Isän tykö.

Vaikeitahan nämä asiat on äkkiseltään ymmärtää, mutta kaikki mitä Jeesus teki ja miksi hän jätti taivaan kirkkauden ajaksi, oli meidän tähtemme, sinun ja minun, koska näin meille on avattu pääsy Jumalan luo. Lue Johanneksen evankeliumi ja ymmärrät paremmin. Netistäkin löytyy: http://www.finbible.fi/UT/Johannes/Raamattu.htm

Vastaukset


Vieras

#1969 Re: #1966lle

2014-05-30 16:14:48

#1968: Kunnia ja kiitos kuuluvat yksin Jumalalle. - #1966lle

"Ellei niin olisi tapahtunut, kuinka voisi Jumala/Jeesus koskaan ymmärtää sen huutoa, itkua ja särkyneisyyttä joka on hylätty."

Ei pitäisi olla minkäänlainen ongelma HYVÄLLE ja KAIKKIVALTIAALLE olennolle joka vieläpä on itse luonut sen hylätyn olennon ja mahdollistanut jo luomistyössään sen särkymisen.