PELASTAKAA KOIRAMME!!

Kommentoitu viesti


Vieras

#156 Re: Re:

03.06.2014 06:57

#152: - Re:

Kysyjä ei kysynyt oliko koiralla tulehtuneen näköiset silmät vaan antoi esimerkin ymmärrettävästä tilanteesta, jossa olisi helposti syntynyt väärinkäsitys. Se että tässä nyt justkuvasti vain kielletään mitään pahaa tapahtumasta ei auta mikäli kenelläkään muulla kuin adressin tekijällä ei ole tiedossa mistä rikkomuksesta eläinlääkäri syytti. Ulkopuolisen näkökulmasta tässä voi olla kysse ihan misstä tahansa niin kaikkien mahdollisten tilanteiden kieltäminen ei kauheasti auta vakuuttamaan että koiraa on pidetty hyvin. Mistä tässä ulkopuolisena voi tietää onko eläinlääkärin lausunnossa mainittu mitään adressin tekijän tässä mainitsemia juttuja kuten ruokinta tai ulkoilutus ynnä muuta. Antaa nyt vain kuulua se eläinlääkärin lausunto.

Kyllä tämä itsepäinen piilottelu alkaa vaikuttaa siltä, että eläinlääkäri on osunut naulan kantaan eikä omistaja koe itsekään kykenevänsä väitöksiä kumoamaan. Kukaan ei kiistä että tilanne olissi ollut perheelle ja koiralle rankka, mutta se ei sano eläinlääkärin perustelujen olevan vääriä. Ei sano sekään, että adressin tekijä ja tämän koira eivät pitäneet eläinlääkäristä. Vaikka henkilö olisi miten epämiellyttävä (mitä en tässä nyt välttämättä lähtisi allekirjoittamaan) niin kyllä ne kusipäätkin joskus oikeassa ovat.

Nyt saisi luvan riittää se ihmisten tunteisiin vetoaminen ja jääräpäinen kaiken kieltäminen, antaa nyt vain kuulua ne eläinlääkärin perustelut. Ei se auta että väen vänkään jatkaa kaiken kieltämistä kun kaikilla on tiedossa, että jostain syystä se koira on kuitenkin kotoaan viety ja siihen tarvitaan kyllä perustelut. Jos omistajalla on jotain fiksua sanottavaa eläinlääkärin mielipidettä vastaan niin eihän se eläinlääkärin lausunnon julki tuominen mitään haittaa tee. Nyt kun sitä lausuntoa näin piilotellaan niin eipä ole muuta vaihtoehtoa kuin olettaa eläinlääkärin olevan oikeassa. (Ja nyt ihan vinkiksi adressin tekijälle että pahennat kyseistä mielikuvaa vastaamalla vain "Ei ole oikeassa, väärässä on. Me ollaan aina koiraa pidetty niin hyvin ja joka päivä hoidettu." Tuo ei sano mitään muuta kuin haluttomuudesta tuoda eläinlääkärin sanomiset julki, mikä entisestään vahvistaa kuvaa siitä, että eläinlääkäri on osunut oikeaan.)

Vastaukset


Vieras

#157 Re: Re: Re:

2014-06-03 09:43:03

#156: - Re: Re:

No ei tämä ainakaan ole ollut miellyttävä kokemus koiralle, koiran omistajalle ja perheelle. Mielestäni valvontaeläinlääkärin pitäisi olla asiantuntija, eläimistä pitävä, asiakaspalvelutaitoinen ja empaattinen ja sellainen, jonka kanssa pystyy puhumaan.

Ei kai voi olla tarkoitus, että valvontaeläinlääkäri voi/saa kirjoittaa mitä tahansa tarkastusraporttiin/päätökseen, vaikka se ei pidä paikkaansa ja ei kai voi olla tarkoitus, että valvontaeläinlääkärin puhe on yksinpuhelua.?! Minun käsittääkseni valvontaeläinlääkärin pitäisi kysyä kysymyksiä ja tietenkin kuunnella mitä ihmisillä on sanottavaa.

 

T. Adressin tekijä