EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti


Vieras

#2090 Ettei unohdu

07.06.2014 05:59

Kyllä, vastustus on Itellan julkaisemaa postimerkkisarjaa (3 merkkiä) kohtaan, mutta ei vain siksi ettei aihe "mielytä", vaan siksi, että aiheessa on natsimielisyyttä (antisemitismiä tavallaan siis myös) sekä tupakointia, ja väkivalta homopornoutta.

Ei siis mikään pieni juttu, joka Itellan puolelta "voidaan ohittaa" olankohautuksella.

Moni homoseksuaalikaan, ei varmaan arvosta sen paremmin natsismia, tupakointia, kuin väkivaltaakaan? Miksi siis suunnaton halu identifioitua jonkun Touko Laaksosen kautta, kaiken tuon puolustajaksi?

Agendakaan ei kai kaikkea "homoutta" niele "hyvänä"?? Vai "nieleekö" homojen asian edistäminen ja kristittyjen pilkkaaminen jne kaiken arvostelukyvynkin?

Pohdittavaa näin kauniina kesäisenä lauantaiaamuna, joka oikein kutsuu ulos kauniiseen kesään:).

Ja lapsiperheille, älkään menkö Tampereen uuteen postimuseoon, siellä fiilistellään Touko Laaksosta, kaikkine Tom of Finlandioineen!

Vastaukset

Filatelia kunniaan

#2091 Re: Ettei unohdu

2014-06-07 07:08:29

#2090: - Ettei unohdu

Ja lapsiperheille, älkään menkö Tampereen uuteen postimuseoon, siellä fiilistellään Touko Laaksosta, kaikkine Tom of Finlandioineen!

 

Hieman hankala uuteen Postimuseoon on nyt mennä Touko Laaksosen kirjeenvaihtoa katsomaan, koska museo avataan vasta syyskuussa. Salaisuuksin suljettu – kirjeiden Tom of Finland -näyttely valottaa taiteilija Touko Laaksosen henkilökuvaa hänen kirjeenvaihtonsa kautta. Näyttely esittelee taiteilijan suurelle yleisölle kokonaan tuntemattomasta näkökulmasta tavallisena nuorena miehenä, jatkosodan sotilaana, muusikkona, mainospiirtäjänä, veljenä, ystävänä ja sairaana vanhana miehenä.