EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti


Vieras

#2098 Eräs eurooppalainen mieleipide

08.06.2014 07:51

Linkissä eräs europan parlamentin huolestunut ääni kyselee aiheellisesti sen perään, mikä kuluu LGBT, ihmisille tarkoitettun rahoituksen alueelle, eli ns. ihmisoikeuksiin, ja mikä määrä rahoituksesta taas on käytetty selkeästi ns. ohi sen mistä on sovittu, ja varat onkin ohjattu niiden "etujen" ajamiseen joista EU tasolla ei ole sovittu...

Kun nyt suomikin on osa eurooppaa, haluamme sitä tai emme, niin tämäkin asia koskee suomeakin, Ehkä joku mepeistämme saisi ottaa asian esille myös EU,ssa sekä myös suomessa. Itse en ainakaan haluaisi olla rahoittamassa LGBT ihisille adoptio ym oikeuksia joista ei ole selkeää lopullista keskustelua jne edes käyty, mutta joita nyt ajetaan "oikeuksina".

Linkki tuohon blokkiin:
http://www.turtlebayandbeyond.org/2012/homosexuality/ilga-europe-european-commissions-evasive-answers-trigger-new-questions/

(Eikö muuten ole outoa, jos ajetaan tasa-arvoa, että joitain ihmisiä pitää Euroopan laajuisesti rahoittaa, että heidän "etujaan, siis "muka etujaan", voidaan pitää esillä loputtomasti joka asiassa, ikäänkuin se olisi se tärkein asia maailmassa.

Nimitys LGBT people, ei vain ihmisiä vaan joitain tärkeämpiä kuin muut, ihmisä??? määritelmä LGBT on heidän itsensä valitsema nimitys ohi muiden kait? Ja toisaalta kun yleisesti phutaan joistain ihmisistä, henkilökohtainen vastuu siirtyy suuremmalle joukolle, ja on vaikea hahmottaa agendan yksityiskohtia, ja laajuutta enää)

Kuinkahan moni tietää edes mitä kaikkea tuo nimitys pitää sisällään, miten valtava agendan läpiajo euroopan tasolla on käynnissä, agendan, joka tulee koskettamaan meitä jokaista läpimennessään, lastemme kautta, nuortemme kautta, lastenlapsien kautta, työpaikkailmapiirien kautta, uskonnollisilla alueilla jne jne. Tätä ei käy enää ohittaminen olankohautuksella,vaan on aika huutaa; herätys ja olkaamme ainakin tietoisia muutokseta joka on käynnissä, ja joka on erittäin poliittinen myöskin.

Onhan tämä hiukan ohi Tom of finlandian, mutta sekin on "oire" tästä käynnissä olevasta muutoksesta.

Tämä agenda ja sen laajuus seilttää myös miten kansalaisaloite sia sellaisen nimimäärän niin lyhyessä ajassa, ns. tasa-arvoisen avioliittolain taakse. Olisi kiva nähdä/tietää kuinka paljon nimistä oli ulkomaalaisia?

Vastaukset


Vieras

#2099 Re: Eräs eurooppalainen mieleipide

2014-06-08 07:55:18

#2098: - Eräs eurooppalainen mieleipide

LGBTI-ihmisille täsmälleen samat lailliset oikeudet kuin heteroilla jo on. Ei sen kummempaa. Piste.


Vieras

#2100 Re: Eräs eurooppalainen mieleipide

2014-06-08 08:24:16

#2098: - Eräs eurooppalainen mieleipide

Täältä voi lukea eri MEPpien puheita homofobia-keskustelussa EU-tasolla.

http://www.ukgaynews.org.uk/archive/2006jan/1702.htm

Listasta löytyy esimerkiksi Suomen tulevan pääministerin Alexander Stubbin puhe, jossa tuomitaan väkivalta seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Sitten löytyy myös tuon "Erään eurooppalaisen mielipiteen" esittäjän, puolalaisen homofoobikon Konrad Szymanskin, puheenvuoro, jossa vähätellään seksuaalivähemmistöjen kohtaamaa väkivaltaa (vaikka se esimerkiksi melko homovastaisessa Puolassa on hyvinkin yleistä - ja ehkäpä kyseisen MEPin mielestä niin saa ollakin?) ja kylmästi sanotaan että siitä puhuminen on ajanhukkaa.