EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti


Vieras

#2164 Re: Re: Re: Antakaa rivolle sitä mitä rivo kaikkein eniten halajaa: Raamatun lakia ja tiinettävittua

14.06.2014 10:21

#2163: - Re: Re: Antakaa rivolle sitä mitä rivo kaikkein eniten halajaa: Raamatun lakia ja tiinettävittua Sak

Tää on hyvä laittaa P. Haavistolle suoraan. Samoin #2161 ja sitten vielä... Jep.

Vastaukset


Vieras

#2165 Re: Re: Re: Re: Antakaa rivolle sitä mitä rivo kaikkein eniten halajaa: Raamatun lakia ja tiinettävi

2014-06-14 11:15:13

#2164: - Re: Re: Re: Antakaa rivolle sitä mitä rivo kaikkein eniten halajaa: Raamatun lakia ja tiinettävittua

Eiköhän kaikki tahot jo pidä sinua valmiiksi hulluna huumorintajuttomana hysteerikkona. Nauravat kustannuksellasi lähettämillesi hysteriakirjeille, jos ehtivät.

Itella ainakin on vain pistänyt lisää pökköä pesään kiihkonne myötä ja hyödyntänyt hysterianne täydellisesti. Nettibannerit pullollaan mainoksia "kohua herättäneistä Tom of Finland" -merkeistä. Hyvä Itella! Silloin se pitää takoa kun rauta on kuuma ja tämän ToF-merkin ympärillä rauta on nyt TODELLA kuumaa.

ToF-merkeistä on tulossa Suomen kaikkien aikojen YLIVOIMAISESTI myydyin teemapostimerkki. Ja puhutuin. Kiitos teidän kiihkohihhulien, sanasta postimerkki tulee nykyisin keskivertosuomalaiselle ensimmäisenä mieleen "Tom of Finland". Mitään muuta teemapostimerkkiä keskivertosuomalainen tuskin osaisikaan kysyttäessä nimetä.

Hulluutenne on kääntynyt täysin asiaanne vastaan kuten hysteerikoille yleensä aina käy. Mutta eipä tuo mittään. Menkääpä nyt vaan sukkaa kutomaan ja huomenna sitten aivopesulle taas satukirjan ääreen kiihkohihhulin lukiessa madonlukuja saarnastuolista. Ja muistakaa laittaa tenaleidit paikoilleen ettei lirahtele, kun helevetillä pelotellaan! Muahahhahhahhaaaa!