EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti

Vai Setalta saa possumerkin kun tekee niinkuin he haluavat?

#2179 Kiitos Jumalalle

29.06.2014 06:45

Lakivalokunnan hylväävää esitystä antaneesta kannastaan.

Avioliitto on naisen ja miehen välinen luonnollinen seuraus luonnonmukaisesta yhteydestä.

Homoseksuaalien liitot ovat parsuhteita, ja niitä kehitettäköön niin etteivät ihmisoikeudet ole enää kysymys sinällään.
Tällä kommentillani en vihaa ketään, enkä arvostele niitä jotka todella rakastavat ja välittävät toisistaan, se ei kuitenkaan pitäisi edellyttää perinteisen avioliittokäsityksen romuttamista. Eikä laitten tule myöskään johtaa adoptioihin, joissa ajetaan jotain agendan kiintiöiden täyttymistä, lapsen edun vastaisesti.

Palkitsemalla Itellaa postimerkin julkaisusta, Seta ansaitsee ääliömäisen mainostamisen palkinnon!


Itellan tulisi olla koko kansaa palveleva puolueeton laitos, eikä homomielinen yritys muiden suomen kansalaisten kustannuksella.

Ja Touko Laaksosen taiteilijaura on yhtä ja samaa S/M natsimielistä homopornoa, ja se tosiasia ei muutu miksikään, vaikka häntä Setan taholta taiteilijana mainostetaan ja sen perusteella muka Itellaa nyt kiitellään, että taiteilijaa tässä...höpö höpö...

Suomi hoi, älä anna homojen "oikeuksia" ajavien hämätä, heillä agendan eteenpäin vieminen on sumentanut arvostelukyvyn, ja sanat kohtuus ja hienostuneisuus ja kohteliaisuus, toisten mielipiteiden huomioonotto jne ovat kärsineet monenmoisia haaksirikkoja, heidän agresiivisesti asiaansa eteenpäin ajaessaan.

Vastaukset

JuhaniH

#2180 Re: Kiitos Jumalalle

2014-06-30 14:01:14

#2179: Vai Setalta saa possumerkin kun tekee niinkuin he haluavat? - Kiitos Jumalalle

Kiitos Jumalalle, että Homo Pride-viikko meni ohitse. Viimeistään ensi vuonna on sama taas edessä, mutta Jumalalla on omat suunnitelmat, joista me emme tarkasti voi tietää. Raamattua lukemalla ymmärtää kehityksen suuntaviivat ja se toimii mainiona kompassini kristitylle.

Jumala rankaisee Suomea Homo Pride-hommien takia. Itella on myös Jumalan vihan kohteena, kuten monet luopiokristityt, mutta ei heistä sen enempä.

Suomen ilmatila on ollut loukkausten kohteena jo pidemmän aikaa. Kesä on kalenterin mukaan nyt parhaimmillaan, mutta kun ikkunasta ulos katsoo, niin sateiselta ja viieältä keli vaikuttaa. Jumala kurittaa suomalaisia syntisestä menosta ja meiningistä. Kun sanomalehtiä tarkasti lukee, niin huomaa helposti että Lopun aikoijen viimeisiä viikkoja jo eletään. Haitari soi joka kadunkumassa ja meno on muutenkin kaikin tavoin jumalatonta.