Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti

Mikko Laaksonen

#304 Re: Re: Nuiva vaalimanifesti, Suomen Sisun rasismies

24.08.2011 10:18

#302: Oula Lintula - Re: Nuiva vaalimanifesti, Suomen Sisun rasismi

Oula, manifesti on kirjoitettu nimenomaan niin, että leimattava kansanryhmä pyritään mainitsemaan niukasti, jotta voitaisiin väittää, että manifesti ei ole rasistinen. Mainintoja on juuri sen verran, että koodin tajuava lukija ymmärtää.

Muutenkin tämä tekstityyli on yleinen mm. Suomen Sisun jäsenten kohdalla. Rasistiset ja fasistiset mielipiteet yritetään laittaa "sulkeisiin" jotta niistä voitaisiin tarvittaessa irtisanoutua. Esimerkiksi Jussi Halla-ahon teksteissä aivan tyypillisesti tekstin ydinsanoma on "ajatusleikki", esimerkiksi se sosiaalidemokraatteja leimaava teksti, jonka Anders Behring Breivik lainasi Fjordmanin kautta Halla-aholta oli "ajatusleikki". Lukijoista esimerkiksi Fjordman ja Breivik eivät ymmärtäneet sitä ajatusleikiksi.

Vastaukset

Oula Lintula
Akaa

#306 Re: Re: Re: Nuiva vaalimanifesti, Suomen Sisun rasismies

2011-08-24 10:39:24

#304: Mikko Laaksonen - Re: Re: Nuiva vaalimanifesti, Suomen Sisun rasismies

En minä sitä tekstiä noin ymmärrä. Ehkä tämä rasismi sitten onkin lukijan mielessä.

Ilman parempia todisteita manifestin rasismista jätän keskustelun tähän. Ja voisin oikeastaan jättää muutenkin, kun tämä adressi ei oikeastaan koko manifestia edes käsittele. Jos sinulla on jotain uusia argumentteja asiaan liittyen, tiedät miten minut tavoittaa. Mutta muuten on turha minuun verbaalista ruutia haaskata, sillä minä en ole persu, en ole koskaan persuja äänestänyt enkä näillä näkyminkään äänestä.

Pahoittelut adressit.comilaisille tästä offtopik-väännöstä.