Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti


Vieras

#370

25.08.2011 13:36

Johan nyt on markkinat. Vetää nyt siitä vielä herneet nokkaan niin että ollaan allekirjoittamassa adressia vastaan. Se on vain nimi, paras mahdollinen käännös perussuomalaiselle. Eikö tuosta nimestä pitäisi valittaa, nimittäin perussuomalainen myös tarkoittaa tuiki tavallista suomalaista ihmistä. Samanlaista kielimuotoa ei ainakaan suoraan löydy muista kielistä, tai ne kuulostavat köykäiseltä...

Vastaukset

MES
Vieras

#371 Re:

2011-08-25 13:55:40

#370: -

Sehän tässä vituttaakin, että yksi puolue yrittää kaapata härskeillä nimivalinnoillaan monopolin suomalaisuudesta. En halua, että todetessani olevani ihan tavallinen suomalainen minut jotenkin yhdistetään yhteen poliittiseen puolueeseen.

Vielä kymmenen vuotta sitten saatoin todeta olevani ihan perussuomalainen kundi ja kaikki ymmärsivät minun tarkoittavan olevani tavallinen, tyypillinen suomalainen siinä missä kaikki muutkin. Nyt jos sanon olevani tavallinen, perussuomalainen kundi joka ikinen yhdistää minut välittömästi puolueeseen jota en voi sietää. Ja nyt puolue yrittää tehdä vielä härskimmän kaappauksen englanniksi. Kiitos ei.