Vetoomus: NATO, isäntämaasopimus ja Suomen laki

Kommentoitu viesti

vieras

#133 Tuolta perspektiiviä aiheeseen

03.09.2014 18:59

 http://www.adressit.com/a/78835

Kun näitä Natovalopäitä kansamme kykyjä täälläkin huutelee, niin suosittelen ottamaan hetkeksi teihin istutetun vihan pois, ja lukemaan tuonkin adressin perustelut ja sitten rauhoittumaan ja etsimään totuutta lännen ja idän propakandan välimaastosta.  

Hallituksella ja edelliselläkin on myös pitkä lista tekoja, jotka ovat tuhonneet meiltä maanpuolustuksen tason ja jopa sen hengen, jota pitäisi pienellä maallla olla. Joten meidän ainoa järkevä osa on olla täysin puolueeton, koska keuhkoja muuhun ei ole, ja sopimuksiin tahi Jenkkeihin ei ole mitään luottamista. Toisessa maailmansodassakin he tukivat ja lainoittivat molempia sodan osapuolia ja nauroivat partaansa Euroopan tyhmyydelle, joka ei näy loppuvan koskaan.

Vastaukset


Vieras

#134 Re: Tuolta perspektiiviä aiheeseen

2014-09-03 20:05:23

#133: vieras - Tuolta perspektiiviä aiheeseen 

 Ihme satuja taas. Kyllä jenkit olivat ihan sodassa mukana, eli ei kauheesti "tuettu molempia osapuolia". Joko et ole käynyt päivääkään koulua, tai sitten härskisti valehtelet Putinin käskystä. Kumpi olet, tyhmä vai petturi?


Vieras

#135 Re: Tuolta perspektiiviä aiheeseen

2014-09-03 23:30:49

#133: vieras - Tuolta perspektiiviä aiheeseen 

Puhut ihan totta. Esimerkiksi Bushin suku rahoitti natseja ennen kuin USA liittyi toiseen maailmansotaan....ja kaikki tietää, että kun Bush nuoremmasta tuli pressa, jatkoi Yhdysvallat tasan tarkkaan siitä mihin akselivallat jäivät vuonna 1945. Samaan liittoon tuollaisen maan kanssa meitä ollaan nyt väkisin viemässä.

Sekä Venäjä, että Yhdysvallat tekee mitä itse lystää. Ainoa ero niiden välillä on se, että toisen ahteria nuollaan törkeästä käytöksestä huolimatta kun taas toista vihataan.

Nuo natohihhulit ja jenkkifanit ovat mentaliteetiltaan suunnilleen samalla tasolla ääri-islamistien kanssa. Täten ehkä haaskaamme turhaan energiaa yrityksiin puhua heille järkeä. Kyllä täyspäiset suomalaiset jo tajuaa missä mennään.