Perussuomalaiset ei ole "The Finns"

Kommentoitu viesti

Sursum Corda

#438 Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

02.09.2011 13:39

#437: Kopa - Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

Mieti itse vaan

 

1. Kyllä tekstistä vaan saa sen kuvan että toimittaja nimenomaan kertoi näkemästään.Mutta onhan hän "katkera vasuri" jne joten eihän persu häntä usko.

2, 3, 5. Kuten sanottu, persu nyt ei toisen persun mielestä voi tehdä mitään väärää. Eipä ole vielä ainakaan neutraalilta taholta tällaista kerrottu.

4. Mihin koira karvoistaan pääsee? Hyvä esimerkki löytyy ihan eduskunnasta, jossa yksi tyyppi jatkaa valitsemallaan tiellä vaikka häntä (kerrotun mukaan) on ojennettu ja kehoitettu valitsemaan sanojaan.

Summa summarum: Olette trolli, kadotkaa Hommalle hakemaan uusia ohjeita.

Vastaukset

Kopa

#439 Re: Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

2011-09-02 14:50:21

#438: Sursum Corda - Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

No mikä sinun selityksesi sitten on? Että tätä yhtä aasialaistaustaista naista on syrjitty törkeästi ilman syytä, mutta ei kuitenkaan muita maahanmuuttajataustaisia? Tai että ketään muuta sellaista ei olisi siellä lainkaan käynyt? En usko kumpaankaan. Ensimmäinen selitys on yksinkertaisesti älytön, ja toinenkin lienee hyvin helposti osoitettavissa vääräksi ns. neutraaleiltakin tahoilta.

Ota myös huomioon, että tässä puhutaan järjestysmiehestä. Ei ole edes varmaa, onko ko. henkilö puolueen kannattaja, vaiko vain palkattu tyyppi. Niin tai näin, tuollaisen munauksen jälkeen hän tuskin olisi persujen palveluksessa enää toiste.

Et tunnu myöskään ymmärtävän mitä "trolli" tarkoittaa. Puolustan tosissani omaa kantaani, enkä siis harrasta minkään näköistä vedätystä. Ellet sitten pidä pelkkää omastasi eriävän kannan esittämistä vedätyksenä, mikä osoittaisi minusta kyllä hieman hämärtynyttä todellisuudentajua.

Kopa

#440 Re: Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

2011-09-02 15:05:08

#438: Sursum Corda - Re: Re: Re: Re: Tulevat ja vievät meidän letutkin

Ai niin... mitä tulee Timo Hakkaraisen omaan kertomaan tapahtumien kulusta, siinäkään ei oikeastaan tunnu olevan mitään järkeä. Hän kirjoittaa:

"Huomasin jonoon tulleen myös aasialaisen näköisen pienen naisen lastenrattaiden kanssa. Pian paikalle asteli puolueen oma järjestysmies, joka kysyi naiselta, osasiko tämä suomea. Kun vastausta ei kuulunut, mies toisti kysymyksensä englanniksi ja ruotsiksi. Nainen vain hymyili hämillään ja vilkuili toiveikkaana lettukojulle päin.

- Tämä on vain suomalaisille, ilmoitti mies ja osoitti kojua."

Siis mitä? Miksi järkkäri mukamas "ilmoittaisi" naiselle enää tässä vaiheessa verbaalisesti yhtään mitään, kun hän on juuri todennut, ettei tämä ymmärrä noita kolmea kieltä? Vai oliko hänellä sittenkin vielä ässänä hihassa joku thain kieli (jota Hakkarainenkin ymmärsi)? Ja miksi hän sitten osoittaisi aasialaisnaiselle kojua? Jos elekieli on ainoa kommunikoinnin väline, niin tämähän antaisi pikemminkin ymmärtää, että "mene tuonne". Kenties tämä olikin todellinen tarkoitus, jonka Hakkarainen tahallaan tulkitsi väärin.