Kuntakentän ääntä kuultava

Kommentoitu viesti

Mårten Höggard

#14 Maalaisliitto tukee hyvää asiaa

02.09.2011 18:08

Kuntakapinaliikkeelle tukea Keskustalta
julkaistu tänään klo 15:01, päivitetty tänään klo 15:02
Sysmästä alkunsa niin sanottu kuntakapinaliike on saanut tukea Suomen keskustalta. Puolusihteeri Timo Laanisen välittämässä viestissä Keskusta kutsuu kapinaliikkeen nokkahenkilöt keskustelemaan yhteistyöstä.
Samassa yhteydenotossa Keskusta ilmoittaa pisteliäästi, että kuntapalveluita ei pelasteta Helsingin kabinettien karttaharjoituksilla, runnomalla kuntia pakolla yhteen.
- Kuvaavaa on, että tämän kuntakapinan alullepanijoita ovat nimenomaan kokoomuslaiset ja sosiaalidemokraattiset kuntapäättäjät, todetaan puoluesihteeri Timo Laanisen välittämässä viestissä.
Kuntien määrän vähentämistä vastustavassa pienten kuntien päättäjien nettiadressissa on mukana jo noin 150 kuntaedustajaa eri puolilta maata, kertoo Heinolan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Hannele Rämö.
Adresissa osallisena olevat kuntien päättäjät pitävät vaatimusta kuntien lukumäärän vähentämisestä kestämättömänä.
Samalla Suomen Kuntaliiton toimintaa suomitaan kovin sanoin - kuntapäättäjien mielestä se ei saisi olla valtiovarainministeriön sivukonttori.
YLE Lahti

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2011-09-05 14:49:03


Finski

#35 Re: Maalaisliitto tukee hyvää asiaa

2011-09-05 14:51:25

#14: Mårten Höggard - Maalaisliitto tukee hyvää asiaa 

 

Taitaa se maalaisliitto vedellä viimeisiään tuskissaan. Eiköhän Kuntaliitolla ole demokraattisesti valitut toimielimet jotka linjaavat sen toimintaa.