ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti

SW

#1010 Re: Re:

10.09.2011 20:40

#956: - Re:

Tämä oli huippuhyvä! LOL

Siinä se silmäterä käyttäytyi kuin persreikä konsanaan!

Vastaukset


Vieras

#1018 Re: Re: Re:

2011-09-11 21:01:40

#1010: SW - Re: Re:  

Adressi Israelin tueksi -kommenttien ylläpitäjä on langettanut kirouksen kaikkien niiden ylle, jotka kirjoittavat kriittisesti Israelista. Seuraavassa on esimerkki viesteistä, jotka on poistettu...

 

ZZ

 

Avigdor Lieberman

Tämä adressi on päivätty 13. tammikuuta 2009.

Israelilainen poliitikko Avigdor Lieberman ehdotti tiistaina 13. tammikuuta 2009 ydinaseiskua Gazaan.

Likudin Benjamin Netanjahu pyysi häntä ulkoministeriksi maaliskuussa 2009. Liebermania pidetään Euroopassa ja Yhdysvaltain lehdistössä laajasti rasistina ja äärioikeistolaisena.

 

ZZ

 

Samana päivänä kuin tämä pilakuva julkaistiin, Helsingissä järjestettiin Israel-tukimarssi:

http://c1961792.cdn.cloudfiles.rackspacecloud.com/090111zapirobig.jpg 

Tekijä on Etelä-Afrikan juutalainen Zapiro.

 

ZZ

 

Juhani Venetvaara

 Venetvaaralta lainattua:

"Lukuisat Israelin vastaiset terroristijärjestöt eivät ainoastaan viljele vihapuheitaan, vaan myös julmasti toteuttavat niitä aiheuttaen suunnatonta kärsimystä israelilaisille."

Vastapuolella on tietenkin valtioterrori, joka on kaksi-neljä kertaluokkaa musertavampaa. Gazassa on palestiinalaisten vankina yksi israelilainen, Israelin vankiloissa on yli 10 000 palestiinalaista. Gazan verilöylyssä kuoli 1300 palestiinalaista ja vain 13 israelilaista -- heistäkin neljä omien ampumana. Väkivallan suhde on siis noin 1:100.

Tähän sopii hieno raamatun viittaus Matteuksen evankeliumista: "Kuinka näet rikan, joka on veljesi silmässä, mutta et huomaa malkaa omassa silmässäsi?"

Venetvaara voi miettiä tätä Raamatun kohtaa mielessään.

Pienellä söörtsillä havaitsin, että tämän Venetvaaran Israel-Islam-kirjoituksia tuetaan Halla-ahon sivuilla. Halla-aho kuuluu samaan anti-islam-verkostoon Breivikin kanssa. Venetvaara puolestaan antaa tukensa Israelin äärioikeistolaiselle hullulle Avigdor Liebermanille, joka mm. ehdotti palestiinalaisten alueitten räjäyttämistä maan tasalle ydinpommilla. 

Turun Sanomien keskustelusta:

"Jaahas, se on taas kuukausittaisen, Juhani Venetvaaran Israel-aiheisen, avoimen yksipuolisen kirjoituksen aika. Erikoista on se, että ko. henkilö saa säännöllisesti julkaistuksi kirjoituksiaan TS:ssa. Tämänkertaisessa kirjoituksessa järkyttävin kohta oli "  Norjan työväenpuolue on tunnetusti erittäin Israelin vastainen. Nuorten leirillä Utöyan saarella iskostettiin avoimesti Israelin vastaista mielialaa nuorten sydämiin. Norjan ulkoministeri vaati leirillä muun muassa israelilaisia terroristeilta suojelevan turva-aidan purkamista. " Eli oliko hyökkäys sinusta siis " ansaittu"?

Olen joskus katsellut ainoan ja oikean taivaskanavan eli tv7:n Israel-uutisia ja ihmetellyt fundamentalisti-kristittyjen avointa "Israel-faniutta". Mistä se johtuu? Israel kuitenkin on juutalainen valtio ja he edustavat siis eri uskontoa kuin yllä mainitut. Vai onko faniuden takana vain Raamatun tapahtumapaikkojen sijaitseminen ko. alueella? Oletko sinä, Juhani Venetvaara TV7:n katselijoita? Ja toinen kysymys: Näetkö missään, koskaan, milloinkaan Israelin politiikassa negatiivisia piirteitä? Entä palestiinalaiset, ovatko he tehneet koskaan mitään hyvää?

Pistää vain hymyilyttämään absurdilla tavalla yksisilmäiset näkemykset."

 

ZZ

 

Pastori Markku Laitinen

"Toimittaja-kirjailija Mauno Saari kertoi kolumnissaan Itä-Savo- ja Länsi-Savo-lehdissä eroavansa kirkosta, koska Paarman väitettiin pysytelleen hänen sanojensa mukaan neutraalina Gazan kriisissä. Saaren mielestä massamurhiin, viattomien tappamiseen tai tahalliseen ja tarkasti suunniteltuun äärimmäisen kärsimyksen aiheuttamiseen ei saa suhtautua ”neutraalisti”.

Kun Suomen puheenjohtajuus oli alkamassa, kristillisdemokraattien Päivi Räsänen ohjeisti hallitusta, ettei Hamasin kanssa saa olla missään tekemisissä. Kansanedustaja Bjarne Kallis hermostui viime viikolla siihen, että Vihreän Langan sarjakuvassa Davidin tähti rinnastettiin hakaristiin. Keskustameppi Hannu Takkula on tivannut europarlamentissa Euroopan unionin tukia Palestiinalle. Hän ei ole kantanut huolta siitä, miten Israel tuhoaa yhä uudestaan palestiinalaishallinnon rakennuksia, ja yksittäisiä koteja. Hyökkäyksessään Gazaan Israel romutti 2 400 rakennusta ja tappoi useita kokonaisia perheitä.

Näille poliitikoille Israelin valtio ja Raamatun Israel merkitsevät samaa. Se oikeuttaa Israelin puolustautumaan mihin hintaan hyvänsä, vaikka uhrien suhde on 1 285/13 niin kuin Gazassa.

Lähi-idän kriisin avainasemassa tasapainoilee Yhdysvallat. Tämä tuntuu myös Suomessa valtioneuvoston jäsenten ja päivystävien desanttien lausunnoissa. Kauhealta tuntuu kuulla väitteitä, että Israelin tulevat vaalit olivat syynä hyökkäykseen Gazaan.

Kaikki uskovaiset juutalaiset eivät pidä nykyistä Israelin valtiota pyhien tekstien Israelina. He eivät ole hamuamassa lisää maata. Silminnäkijän todistuksia tulee harvoin lehtijuttuun kirjattua. Oma kokemukseni kymmenien matkojen jälkeen on järkytys siitä, miten me puhumme juutalaisista ja miten monet heistä suhtautuvat palestiinalaisiin. Vai kuinka, Helsingin juutalaisen seurakunnan entinen johtaja Gideon Bolotowsky?

Erityisen kiellettyä on ihmetellen verrata juutalaisten kokemuksia nyky-Israelin valtion toimiin."

 

ZZ

 

Israelin ystävät ja vihapuheet

Helsingin Sanomissa tutkija totesi uusfasistien ja äärioikeiston siirtyneen antisemitismistä anti-islamismiin ja sitä kautta äärikristillisyyteen ja Israelin ystäviksi. Norjan Anders Behring Breivik on tästä vain yksi esimerkki, USA:ssa aatetta edustaa Sarah Palinin Tea Party. Kotoinen esimerkki on tämänkin adressin allekirjoittanut Kai Michael Aalto.

Helsingin Sanomat kirjoitti Israelin ystävänä tunnetun Breivikin suosimasta Gates of Vienna -vihasivustosta, jota avustavat Suomesta mm. Jussi Halla-Aho ja fanaattinen Israelin ystävä Kenneth Sikorski. Pelottavaa on, että Sikorski kuuluu Facebookissa sisäministeri Päivi Räsäsen tukiryhmään. Päivi Räsänen on tämän adressin allekirjoittaja. Halla-aho on Israelin ystävä.

Eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajalla ja sisäministerillä on siis jonkinasteinen yhteys norjalaiseen äärioikeistolaiseen joukkomurhaajaan. Uutta eurooppalaista fasismia edustaa ajatus, jonka mukaan olisi hyvä poistaa ne, joista ei pidetä. Päivi Räsänen on ehdottanut, että Suomen tulisi suosia kristittyjä pakolaisia valittaessa. Ehdotus linkittää Räsäsen Breivikin edustamaan vasta-jihadismiin.

Breivik nostaa esikuvakseen Suomen poliitikoista Israel-myönteisimmän, suoranaisen Israel-fanaatikon, Hannu Takkulan. Hannu Takkula on tämän adressin allekirjoittaja.

Mikä saa ihmiset tukemaan ylivoimaista ja ylivertaisen väkivaltaista sortajaa? Sokea tuki muuttuu helposti vihaksi toista osapuolta kohtaan.

Pari päivää sitten Helsingin Sanomissa tutkija totesi uusfasistien ja äärioikeiston siirtyneen antisemitismistä anti-islamismiin ja sitä kautta äärikristillisyyteen ja Israelin ystäviksi. Norjan Anders Behring Breivik on tästä vain yksi esimerkki, USA:ssa aatetta edustaa Sarah Palinin tee party. Kotoinen esimerkki on tämänkin adressin allekirjoittanut Kai Michael Aalto.

Tämän päivän Helsingin Sanomat kirjoittaa Israelin ystävänä tunnetun Breivikin suosimasta Gates of Vienna -vihasivustosta, jota avustavat Suomesta mm. Jussi Halla-Aho ja fanaattinen Israelin ystävä Kenneth Sikorski. Pelottavaa on, että Sikorski kuuluu Facebookissa sisäministeri Päivi Räsäsen tukiryhmään. Päivi Räsänen on tämän adressin allekirjoittaja.

 

ZZ

 

Varoituksen sana

Anders Behring Breivik oli äärioikeistolainen konservatiivikristitty, joka otti voimallisesti kantaa Israelin puolesta.

Täälläkin löytyy "vastaavia allekirjoittajia". Mm. #6537 on helluntailainen uusnatsi.

Nämä saitit ovat viharyhmien kokoontumispaikkoja. Näistä kirkon sisällä toimivista Israel-ryhmistä on varoittanut mm. kirkon ulkomaanavun johtaja.

Breivik nostaa esikuvakseen Suomen poliitikoista Israel-myönteisimmän, suoranaisen Israel-fanaatikon, Hannu Takkulan. Takkula kiemurteli A-studiossa asiasta kysyttäessä käsittämätöntä jargonia.

 

ZZ

 

Tulenarka allekirjoitus 

Allekirjoitus 6537 eli Kai Michael Aalto on poistettu. Aalto on helluntailainen äärioikeistolainen Israelin ystävä.

 

ZZ

 

HS:n Olli Kivinen:

"Yhden ulottuvuuden tarjosi Israelin Helsingin-suurlähettiläs, joka kyseli television uutishaastattelussa, miltä suomalaisista tuntuisi, jos maamme kaupunkeihin ammuttaisiin raketteja. Siihen on vaikea vastata, koska Suomi ei miehitä vieraan maata eikä ole luonut viereensä puolentoista miljoonan ihmisen gettoa, jossa ihmiset elävät äärimmäisessä kurjuudessa ja jota pommitellaan ja saarretaan maalta, mereltä ja ilmasta hyvin tiiviisti ja jossa nytkin koko ajan kuolee ihmisiä pommien ja luotien lisäksi myös lääkkeitten vähyyden, sairaaloiden vaikeuksien, kylmyyden ja elintarvikepulan aiheuttaman heikkouden seurauksena.

Menneisyydessä getot olivat juutalaisten sortamis- ja tuhoamispaikkoja."

There will be no justice as long as man will stand with a knife or with a gun and destroy those who are weaker than he is. -- Isaac Bashevis Singer