Kuntakentän ääntä kuultava

Kommentoitu viesti


Vieras

#108 Ora pro nobis

15.09.2011 12:55

Nuori ministeri ei arvannut mihin tehtäävään joutui!
Sama henkilö opetusministerinä vaati äsken draamaa kouluopetukseen!
Vyöry on lähtenyt liikkeelle, kansanliike kunnallisen itsehallinnon, palvelujen läheisyyden ja ihmisarvoisen elämän puolesta Suomessa. Iso kysymys tuhottavaksi muutamissa kuukausissa.Rakennusvaihe alkoi ponnella 1860-luvulla kuten kunnallishallinnosta maalla ja kaupungeissa tiedämme.
Meitä on kyykytetty jo tarpeeksi Paras -asialla. Meille annettiin tietojyvästen ( bittien ) lukumääräkin valmiiksi vastattaessa valtiolle Paras-asiaan jatkuviin kyselyihin. Nyt kyykyttävät meitä kunnallisalan asiantuntijoita noviisit,keskittäjät,juoksuttajat. Nyt pitää istua ja panna jäitä hattuun ja Kuntaliitto paikkavartiointiin.
Eihän kuntarakenne ole lähelläkään optimia, mutta ei se uudistus etene, ellei kansa ole siihen sitoutunut. Monet priosessit vaativat kypsymisaikansa. Kyykkyyn-ylös-kyykkyyn-ylös-mmenetelmä on vanhentunut ainakin Suomessa.
Kylät, kaupunginosat, herätkää valvomaan lähipalveluja.
Herätkää seurakunnat valvomaan, teitiä ollaan viemässä keskuskaupungin seurakuntaan kappeliväeksi.Seurakunta lakkaa kun kunta lakkaa!
Kiitos Sysmään ja Janakkalaan. Olette rohkeita naisia ja todellisia johtajia kun tämän torjunnan viette perille.Adressi vain ei näy tavoittaneen kaikkien kuntien valtuutettuja! Palkollisethan eivät uskalla allekirjoitella adresseja. Vain muutamat rohkeat.

Vastaukset


Vieras

#183 Re: Ora pro nobis

2011-10-21 01:00:18

#108: - Ora pro nobis

Spectate et audite!

Quid faciebatis? Sed vos aberatis. Audiebam, videbam, silebam.

Sepä se ai päättäjät eenää ymmärrä suomea, kertokaamme se latinaksi.